Wesley Loos heeft z’n draai gevonden

Mijn naam is Wesley Loos, ik ben 28 jaar en sinds mei 2015 bij Flyct werkzaam als letselschadebehandelaar. Tijdens mijn studie ben ik naar Rotterdam verhuisd en in deze geweldige stad woon ik nu nog steeds. Gedurende mijn studie was ik een aantal jaar als vrijwilliger actief voor de Stichting Rechtswinkel Dordrecht. Hier kwam ik voor het eerst in aanraking met het recht in de praktijk. Ik ontdekte dat het me een goed gevoel gaf om betekenisvol werk te doen en dat mijn keuze voor de studie rechten daarmee was bekrachtigd. In 2012 heb ik aan de Erasmus Universiteit de Master Privaatrecht en de Master Gezondheidsrecht afgerond.

Toen ik nog studeerde, overkwam iemand in mijn directe omgeving tijdens haar vakantie een ongeval. Die gebeurtenis zorgde er voor dat ik van dichtbij meemaakte wat de impact is van een letselschade op zowel het slachtoffer en als op zijn directe omgeving. Ik zag ook in dat de manier waarop een slachtoffer in zijn letselschadezaak wordt bijgestaan uiterst belangrijk is. Helaas wist ik destijds te weinig van het vakgebied af om haar deskundig bij te staan. Vanaf dat moment was ik intrinsiek gemotiveerd om me te gaan specialiseren in het letselschaderecht.

Letselschadebehandelaar is mijn vak
Na een student-stage bij Stadermann Luiten Advocaten, een functie als juridisch-medewerker bij DAS Rechtsbijstand en een functie als letselschadebehandelaar bij Columbus Letselschade, maakte ik kennis met Flyct. Werken bij Flyct spreekt mij aan vanwege de goede naam, het streven naar een hoog klanttevredenheidscijfer en het nemen van initiatieven om de branche te vernieuwen. Een fantastische organisatie waarmee ik me na een korte periode al sterk verbonden voel.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Dat kan zijn in de sportschool, op de racefiets, hardlopen of voetbal. Daarnaast vind ik het hartstikke leuk om te fotograferen of om een avontuurlijke verre reis te maken.