Nieuws

Bart Wesdijk nieuwe accountmanager Flyct

Vanaf 1 december is Bart Wesdijk gestart in de functie van accountmanager bij Flyct (letsel)schadespecialisten.

Flyct is een brede dienstverlener in de schadebranche en verhaalt o.a. letselschade, materiële schade en loonschade. Stefan van der Leun, commercieel manager bij Flyct, hierover: “Wij hebben te maken met een groot aantal opdrachtgevers, verwijzers, samenwerkingspartners, belangenpartijen etc. Om deze relaties optimaal te kunnen bedienen is onlangs de vacature van accountmanager opengesteld. Er bleek ruime belangstelling te zijn om binnen de letselschadebranche aan de slag te gaan. Hierdoor konden we de meest geschikte kandidaat kiezen.”

Dit betekent dat Bart het ‘gezicht’ van Flyct naar een groot deel van haar externe relaties wordt. In de praktijk zal hij veel in gesprek zijn met zowel onze potentieel nieuwe als bestaande relaties. Daarnaast is Bart het visitekaartje van Flyct bij bijeenkomsten en evenementen binnen de branche.

Bart Wesdijk (foto) over zijn nieuwe functie: “Ik kijk erg uit naar mijn tijd bij Flyct. De (letsel)schadebranche spreekt mij enorm aan en met de kansen die de branche biedt zie ik meer dan genoeg uitdaging om er een succes van te gaan maken.”

Bron: letselschade.nu

088 100 43 00

Wat is u overkomen?

Wat is u overkomen?

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak kennis met Flyct:

Maak kennis met Flyct

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Flyct is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL)