Het medisch traject (3 van 6)

Start van het medisch traject: alle medische gegevens boven water

Het medisch traject schept duidelijkheid over uw lichamelijke en psychische beperkingen als gevolg van uw letsel door het ongeval. Ook wil de verzekeraar een beeld krijgen van uw beperkingen op het moment dat u het ongeval overkwam en dus over de beperkingen die ook zonder het ongeval zou zijn ontstaan.

goedzo54pixelsHet medisch traject levert meestal samen met de uitwisseling van medische informatie de hardnekkigste knelpunten op in een letselschaderegeling.

Zowel de verzekeraar als wij werken met hulp van onze medische adviseurs toe naar een profiel van fysieke en psychische beperkingen die het gevolg zijn van uw ongeval. Dit profiel kan later helpen om uw geschiktheid voor beroepen, huishouden en zelfwerkzaamheid vast te stellen. Als beide medisch adviseurs hierover samen kunnen overleggen kan sneller een overeenstemming worden bereikt.

Juridische betekenis

goedzo54pixelsAan de hand van de medische rapportages maakt de verzekeraar al of niet samen met ons een eigen juridische analyse, zeg maar een vertaling van wat medisch naar wat juridisch belangrijk is. Aan de hand van deze vertaling wordt uw schade die voor vergoeding in aanmerking komt bepaald.

 

 

Is uw letsel voldoende stabiel? Dan pas kunnen alle beperkingen worden vastgesteld.

088 100 43 00

Wat is u overkomen?

Wat is u overkomen?

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak kennis met Flyct:

Maak kennis met Flyct

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Flyct is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL)