Letselschade advocaat in Den Haag nodig? – Flyct

Letselschade advocaat Den Haag

EEN LETSELSCHADE ADVOCAAT VAN FLYCT INSCHAKELEN

Als u letselschade heeft opgelopen is het belangrijk om zo snel mogelijk contact op te nemen met een letselschade jurist of advocaat. Flyct is gespecialiseerd in letselschade en heeft ervaren juristen in dienst. Er werken bij Flyct geen letselschade advocaten en dit is in de meeste gevallen ook niet nodig voor uw zaak. Het verschil is dat een letselschade advocaat mag procederen voor de rechtbank en een jurist mag dit niet. Bijna alle letselschadezaken worden opgelost zonder tussenkomst van de rechter. Onze ervaren letselschade juristen werken door heel Nederland, dit betekent dat er altijd iemand in de buurt is die u kan helpen met uw zaak.

Heeft u toch een letselschade advocaat nodig? Dan zorgt Flyct ervoor dat uw zaak volledig wordt overgedragen aan een advocaat die wij kennen en vertrouwen. Uw zaak is bij Flyct dus altijd in goede handen.

Wilt u een afspraak maken met een van onze letselschade juristen of wordt u liever doorverwezen naar een advocaat in Den Haag? Neem dan contact met ons op via het onderstaande telefoonnummer of emailadres.

088 100 43 00 nieuweschade@flyct.nl

Letselschade advocaat Den Haag

VERTEL ONS UW ERVARING

Heeft u een bedrijfsongeval of verkeersongeval meegemaakt? Dan is het belangrijk dat uw verhaal gehoord wordt. Een ongeval waar u letselschade oploopt kan ervoor zorgen dat u lichamelijk pijn ervaart en ook geestelijk last heeft van de situatie. Vertel de letselschade jurist of letselschade advocaat wat er is gebeurd. Wij gaan graag voor u aan de slag en regelen de volledige letselschade zaak:

Hoe gaan wij te werk?

  • We stellen de veroorzakers aansprakelijk
  • We gaan de strijd aan met de verzekeraar van de tegenpartij
  • We verzamelen bewijsstukken voor een eerlijke schadevergoeding
  • Wij regelen indien nodig een voorschot op uw schadevergoeding
  • Wij claimen uw letselschade

HULP INSCHAKELEN BIJ LETSELSCHADE

Als u letselschade heeft opgelopen na een ongeval is het allereerste wat u moet doen de juiste persoon aansprakelijk stellen. U voorkomt dat de letselschadezaak verjaart. Flyct helpt graag met de tegenpartij aansprakelijk stellen en het claimen van een (mogelijke) schadevergoeding. U kunt contact opnemen met één van onze letselschade experts via het onderstaande telefoonnummer of emailadres.

088 100 43 00 nieuweschade@flyct.nl

EEN ADVOCAAT NODIG IN DEN HAAG?

Schakel een letselschade jurist of advocaat in via Flyct om u bij te staan in uw letselschadezaak in Den Haag. Nadat u contact opgenomen heeft met Flyct kunt u kosteloos een afspraak maken op ons kantoor in Capelle aan den IJssel. Of de dichtstbijzijnde letselschadespecialist komt naar u toe.

CONTACT MET FLYCT OVER UW LETSELSCHADEZAAK

Bij Flyct werken wij met het no cure no pay principe. Als slachtoffer betaalt u, als de zaak succesvol wordt afgerond, een percentage vooraf van de schade-uitkering als vergoeding aan Flyct. Als de zaak niet succesvol wordt agerond, betaalt u niets.

Heeft u hulp nodig bij het claimen van uw schade? Ontvang gratis en vrijblijvend contact via nieuweschade@flyct.nl of 088 100 4300. U krijgt de rechtsbijstand die u nodig heeft.

088 100 43 00

Wat is u overkomen?

Wat is u overkomen?

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak kennis met Flyct:

Maak kennis met Flyct

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Flyct is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL)