Een letselschade advocaat van Flyct inschakelen

Bij Flyct werken letselschade juristen, geen advocaten. Een advocaat mag procederen voor de rechtbank, een jurist mag dit niet. Toch kunnen wij u in de meeste gevallen net zo goed helpen als een letselschade advocaat. Het allergrootste deel van de letselschadezaken komt namelijk nooit bij de rechtbank terecht. In 95% van de gevallen handelt onze jurist de zaak af met de tegenpartij. Voordat wij uw zaak aannemen, kijken we goed welke specialist het best bij uw zaak past. Is dat een jurist? Dan helpt één van onze schadebehandelaars u verder. Heeft u voor uw zaak een letselschade advocaat in Amsterdam nodig? Dan verwijzen wij u door naar een van onze partners.

Heeft u letselschade opgelopen in Amsterdam en is een ander hiervoor verantwoordelijk? Claim dan een letselschadevergoeding via een ervaren letselschade advocaat of jurist. Neem contact op met Flyct en wij nemen uw zaak graag met u door.

Letselschade advocaat Amsterdam

Vertel ons uw verhaal

In een letselschadezaak is het belangrijk dat uw verhaal gehoord wordt. Praat daarom over uw ongeval met mensen in uw omgeving. Maar bespreek uw zaak ook met een jurist. Een ongeval met letselschade heeft namelijk niet alleen een lichamelijke impact. U heeft misschien ook last van mentale klachten, bijvoorbeeld angst of verdriet. Vertel de letselschade jurist van Flyct wat er is gebeurd. Wij gaan daarna voor u aan de slag en regelen de volledige letselschade zaak. Dit betekent dat wij met de volgende punten aan de slag gaan:

  • We stellen de veroorzakers aansprakelijk
  • We gaan de strijd aan met de verzekeraar van de tegenpartij
  • We verzamelen bewijsstukken voor een eerlijke schadevergoeding
  • Wij regelen indien nodig een voorschot op uw schadevergoeding
  • Wij claimen uw letselschade

Neem voor uw zaak in Amsterdam contact op met een van de andere letselschade experts van Flyct via 088 100 43 00 of nieuweschade@flyct.nl. Wilt u eerst weten of uw letselschadezaak kans van slagen heeft? Doe dan onze letselschadetest.

Hulp inschakelen bij letselschade in Capelle aan den IJssel

“Wanneer u letselschade oploopt, komt er veel op u af. Het belangrijkste is dat u zich kunt richten op herstel. Ik neem de letselschadezaak volledig uit handen en zorg dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.”
Saša Rijpert-Gruden: Letselschade-expert

Neem contact op met Saša of een van onze andere letselschade experts. Na een bedrijfsongeluk of verkeersongeluk is het belangrijk om snel de juiste persoon aansprakelijk te stellen. Wij helpen u hierbij en zorgen voor een eerlijke schadevergoeding.

Een letselschade advocaat nodig in Amsterdam?

Letselschade opgelopen in Amsterdam? Dan is het verstandig om juridische hulp in te schakelen. In 95% van de gevallen kan een jurist u helpen met uw zaak. In maar 5% van de gevallen heeft u een letselschade advocaat nodig. Zoals gezegd mag alleen een letselschade advocaat procederen bij een rechtbank.

Vertel ons uw verhaal en wij bekijken samen met u welke specialist, een letselschade advocaat of jurist, het beste bij uw zaak past.

De hulp van Flyct bij uw letselschadezaak in Capelle aan den IJssel

Schakel een letselschade jurist of advocaat in via Flyct om u bij te staan in uw letselschadezaak in Amsterdam. Als het grootste en meest ervaren letselschadebureau van Nederland is uw zaak bij ons in goede handen. Neem contact op met onze letselschadespecialisten. Kom gratis en vrijblijvend langs op ons kantoor in Capelle aan de IJssel of wij komen naar u toe. We werken namelijk in heel Nederland.

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder: 088 – 100 4300 of nieuweschade@flyct.nl
Of vul het formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Benader mij*