Letselschade bij bekkenfractuur

Bekkenfractuur is een breuk in het bekken. Veel slachtoffers houden langdurig klachten door het bekkenletsel. Vooral bij gecompliceerd letsel kan de revalidatietijd enkele maanden duren. Bij ernstige gevallen van bekkenletsel is zelfs een opname in een revalidatiecentrum noodzakelijk. Deze revalidatie kost veel geld. Daarnaast loopt u waarschijnlijk inkomen mis of bent u genoodzaakt om hulp in de huishouding aan te nemen.Wanneer een ander verantwoordelijk is voor het bekkenfractuur, kunt u de gemaakte kosten verhalen.

De letselschade juristen van Flyct helpen u bij het claimen van een schadevergoeding bij een bekkenfractuur. Wij brengen samen met u de gemaakte kosten in kaart en berekenen de hoogte van de schadevergoeding. Een gespecialiseerde jurist gaat dan de strijd aan met de tegenpartij om ervoor te zorgen dat u de maximale schadevergoeding krijgt. Wij claimen uw letselschade met lef!

Schadevergoeding bij bekkenfractuur

Heeft u door toedoen van een ander een bekkenfractuur opgelopen? Claim dan een schadevergoeding!!

Doe de letselschadetest en bereken hoeveel schade u kunt claimen.

Letselschadetest

Wilt u meer informatie over letselschade claimen na een ongeval met een bekkenfractuur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

11
T: 088 100 4300
E: nieuweschade@flyct.nl

Wanneer kan ik een schadevergoeding bij een bekkenfractuur claimen?

U kunt een schadevergoeding claimen wanneer uw zaak voldoet aan een aantal criteria. Allereerst is het belangrijk dat er aantoonbare schade is door het bekkenfractuur. Daarnaast moet een ander aansprakelijk zijn voor de situatie waarin u het letsel opgelopen heeft. Tot slot moet er een verband zijn tussen de geleden schade en het letsel. Dit noemen we causaal verband.

Wanneer bovenstaande punten van toepassing zijn op uw situatie, dan heeft u vrijwel zeker recht op een schadevergoeding. De letselschade jurist van Flyct helpt u bij het aantonen van de geleden schade en het causale verband. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u geen schadeposten over het hoofd ziet, maar een maximale schadevergoeding krijgt.

Om te bekijken of uw zaak kans van slagen heeft, kunt u de letselschadetest invullen. Door deze test krijgt u binnen enkele minuten duidelijkheid over de haalbaarheid van uw zaak. Onze juristen gaan vervolgens voor u aan de slag.

Letselschadetest

Welke schade kan ik claimen bij een bekkenfractuur?

Welke schade u kunt claimen, is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Elke letselschadezaak is namelijk anders. U kunt in principe alle schade claimen die op de één of andere manier voortvloeit uit het letsel. Schadeposten die vaak meegenomen worden in een letselschadeclaim bij een bekkenfractuur zijn bijvoorbeeld:

  • Medische kosten en fysiotherapie
  • Verlies van zelfredzaamheid
  • Inkomensverlies
  • Hulp in de huishouding

Deze schadeposten zijn slechts een indicatie van de schadevergoeding. Een ervaren letselschade jurist zal u bijstaan om een compleet beeld van alle schadeposten te krijgen. Wij spitsen de schadevergoeding volledig toe op uw situatie en zorgen ervoor dat u geen schadeposten vergeet.

Hoeveel letselschade kan ik claimen bij een bekkenfractuur?

De hoogte van een schadevergoeding bij een bekkenfractuur is afhankelijk van de schadeposten die van toepassing zijn op uw situatie. Als de schadeposten in beeld zijn, kunnen we een compleet beeld vormen van de kosten die u maakt en de inkomsten die u misloopt door het letsel. Al deze bedragen worden meegenomen in de schadevergoeding.

logosrechts

Letselschade door een bekkenfractuur claimen via een letselschade advocaat?

Veel mensen denken dat een schadevergoeding bij letselschade alleen geclaimd kan worden via een letselschade advocaat. Dit komt omdat de term advocaat bij veel mensen gelijk staat aan juridische bijstand. In de letselschadebranche werkt dit echter anders. Het is alleen noodzakelijk om een letselschade advocaat in te schakelen wanneer de zaak voor de rechter moet verschijnen. In 90% van alle letselschadezaken is dit helemaal niet nodig. De meeste zaken worden namelijk afgehandeld door de verzekering van de aansprakelijke partij.

In deze zaken is het vooral belangrijk dat u bijgestaan wordt door een letselschade expert of jurist. Deze specialisten kunnen namelijk een goede berekening maken van de schadevergoeding waar u recht op heeft. Het grote voordeel van een jurist ten opzichte van een advocaat is dat een jurist u geheel gratis mag bijstaan. Letselschade claimen via een jurist kost u dus niets. Aan een advocaat betaalt u meestal een flinke vergoeding.

De letselschade juristen van Flyct helpen u graag om het maximale uit uw zaak te halen. Mocht het uiteindelijk toch nodig zijn om te procederen, dan schakelen wij in overleg met u een geschikte letselschade advocaat in.

Letselschade bij bekkenfractuur claimen

Heeft u letselschade opgelopen door een bekkenfractuur? Laat de aansprakelijke partij dan opdraaien voor de kosten! De letselschade juristen van Flyct helpen u graag bij het claimen van een passende schadevergoeding. Als het grootste en meest ervaren letselschadebureau van Nederland is uw zaak bij ons in goede handen. Neem contact op met onze letselschadespecialisten:

088 100 43 00 nieuweschade@flyct.nl

088 100 43 00

Wat is u overkomen?

Wat is u overkomen?

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak kennis met Flyct:

Maak kennis met Flyct

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Flyct is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL)