Letselschade bij bekkenletsel

Bekkenletsel omvat alle verwondingen aan uw bekken. Dit kan een bekkenfractuur zijn, maar ook een kneuzing waardoor bewegen moeilijk wordt. Bekkenletsel gaat vaak gepaard met pijn waardoor u belemmerd wordt in uw dagelijks leven.U heeft recht op een schadevergoeding wanneer het bekkenletsel is veroorzaakt door een ander of wanneer een ander aansprakelijk is.

De letselschade juristen van Flyct helpen u bij het claimen van deze schadevergoeding bij bekkenletsel. Door de verschillende kosten in kaart te brengen en hier een realistisch bedrag aan te koppelen komen wij samen met u tot de schadevergoeding waar u recht op heeft.

Schadevergoeding bij bekkenletsel

Heeft u door toedoen van een ander bekkenletsel opgelopen? Claim dan een schadevergoeding!

Doe de letselschadetest en bereken hoeveel schade u kunt claimen.

Letselschadetest

Wilt u meer informatie over letselschade claimen na een ongeval met bekkenletsel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

11
T: 088 100 4300
E: nieuweschade@flyct.nl

Wanneer kan ik een schadevergoeding bij bekkenletsel claimen?

Wanneer u onderstaande vragen met ja kunt beantwoorden, kunt u een schadevergoeding claimen bij bekkenletsel:

  1. Heeft u aantoonbare letselschade door het letsel?
  2. Is een ander aansprakelijk?

Het antwoord op beide vragen moet wel goed onderbouwd worden. U moet bijvoorbeeld aantonen welke schade u heeft opgelopen en welke bedrag hieraan gekoppeld moet worden. Daarnaast moet het causale verband aangetoond worden tussen ongeval en schade en moet u de aansprakelijkheid hard maken. De letselschade juristen van Flyct helpen u graag hiermee.

Vul de letselschadetest in om in enkele minuten inzicht te krijgen of uw zaak kans van slagen heeft. Door de test weet u of u een letselschadevergoeding kunt claimen naar aanleiding van uw bekkenletsel. Onze juristen gaan vervolgens voor u aan de slag.

Letselschadetest

Welke schade kan ik claimen bij bekkenletsel?

Elke letselschadezaak is anders. Dit geldt ook voor de zaken met bekkenletsel. Wij kunnen de hoogte van de schadevergoeding pas vaststellen wanneer wij inzicht hebben in uw persoonlijke situatie.

U kunt alle schade claimen die direct of indirect voortvloeit uit het bekkenletsel. Vaak zien we de onderstaande posten terugkomen in een letselschadeclaim bij bekkenletsel:

  • Medische kosten
  • Verlies van zelfredzaamheid
  • Hulp in de huishouding
  • Inkomensverlies

Dit is slechts een indicatie van de mogelijkheden bij bekkenletsel. Een ervaren letselschade jurist zal uw zaak persoonlijk beoordelen en de schadeclaim volledig toespitsen op uw situatie. Op deze manier krijgt u de volledige schadevergoeding waar u recht op heeft.

Hoeveel letselschade kan ik claimen bij bekkenletsel?

De schadeposten die van toepassing zijn op uw letselschadezaak bepalen uiteindelijk de hoogte van uw schadevergoeding. Het bedrag dat u kunt claimen bij bekkenletsel is dus afhankelijk van uw persoonlijke situatie. De letselschade juristen van Flyct hebben zaken met bekkenletsel afgerond met een schadevergoeding van € 2.500,-, maar ook met een schadevergoeding van € 60.000,-. Wij berekenen exact welke schadevergoeding van toepassing is op uw zaak en zorgen ervoor dat u dit bedrag ook daadwerkelijk krijgt. Flyct claimt uw letselschadevergoeding met lef!

Moet ik bekkenletsel claimen via een letselschade advocaat?

Letselschade wordt vaak direct geassocieerd met een letselschade advocaat. Deze associatie is alleen niet terecht. Een letselschade advocaat is namelijk niet de enige partij die u kan helpen bij het claimen van letselschade. Het overgrote deel van de zaken wordt namelijk opgelost zonder dat deze voor de rechtbank komt. U heeft dan geen dure advocaat nodig, maar kunt u bij laten staan door een letselschade jurist.

logosrechts

Het grote voordeel van een jurist ten opzichte van een advocaat zijn de kosten die de dienstverlening met zich meebrengt. Een letselschade jurist mag namelijk gratis voor u aan de slag. De vergoeding wordt dan volledig vergoed door de tegenpartij.

De letselschade juristen van Flyct helpen u graag om een maximale vergoeding te claimen naar aanleiding van uw bekkenletsel. Mocht het uiteindelijk toch nodig zijn om een advocaat in te schakelen, dan helpen wij u graag hierbij. In overleg met u zullen wij een geschikte letselschade advocaat inschakelen.

Letselschade bij bekkenletsel claimen

Heeft u letselschade opgelopen door bekkenletsel? Laat de aansprakelijke partij dan opdraaien voor de kosten! De letselschade juristen van Flyct helpen u graag bij het claimen van een passende schadevergoeding. Als het grootste en meest ervaren letselschadebureau van Nederland is uw zaak bij ons in goede handen. Neem contact op met onze letselschadespecialisten:

088 100 43 00 info@flyct.nl

088 100 43 00

Wat is u overkomen?

Wat is u overkomen?

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak kennis met Flyct:

Maak kennis met Flyct

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Flyct is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL)