Letselschade bij borstkasletsel

Borstkasletsel omvat alle schade die u kunt oplopen in en aan de borstkas. Hierbij kunt u denken aan gebroken ribben of een geperforeerde long. Borstkasletsel gaat vaak gepaard met pijn en ademhalingsproblemen.

Borstkasletsel heeft een grote impact op uw dagelijks leven. Normaal functioneren met pijn in de borst wordt namelijk flink bemoeilijkt. U kunt hierdoor uw functie niet meer uitvoeren en u heeft mogelijk hulp nodig in de huishouding.

Wanneer een ander verantwoordelijk is voor het borstkasletsel, dan kunt u een letselschadevergoeding claimen. De letselschade juristen helpen u met het aantonen van deze aansprakelijkheid en om een maximale schadevergoeding te claimen.

Schadevergoeding bij borstkasletsel

Heeft u borstkasletsel opgelopen? Claim dan een schadevergoeding!

Doe de letselschadetest en bereken hoeveel schade u kunt claimen.

Letselschadetest

Wilt u meer informatie over letselschade claimen bij een borstkasletsel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

11
T: 088 100 4300
E: nieuweschade@flyct.nl

 

Wanneer kan ik een schadevergoeding bij borstkasletsel claimen?

In de basis kunt u altijd een schadevergoeding claimen bij borstkasletsel wanneer een ander aansprakelijk is voor het letsel. Om succesvol letselschade te claimen, moet u deze aansprakelijkheid ook kunnen aantonen. De letselschade jurist van Flyct helpt u hiermee.

U moet daarnaast ook kunnen aantonen dat er een verband is tussen de geleden schade en het ongeval. Dit heet een causaal verband. U toont hiermee aan dat het letsel een direct gevolg is van het ongeval en dus onder de aansprakelijkheid van de andere partij valt.

Wanneer u kunt aantonen dat de andere partij aansprakelijk is en dat er sprake is van een causaal verband, dan kunt u letselschade claimen. Flyct helpt u met de aansprakelijkheid en het causale verband. U kunt zich volledig richten op herstel terwijl wij een maximale schadevergoeding voor u claimen.

Om te bekijken of uw zaak kans van slagen heeft, kunt u de letselschadetest invullen. Door deze test krijgt u binnen enkele minuten duidelijkheid over de haalbaarheid van uw zaak. Onze juristen gaan vervolgens voor u aan de slag.

Letselschadetest

Welke schade kan ik claimen bij een borstkasletsel?

U kunt alle schade claimen die u oploopt als gevolg van de borstkasletsel. Welke schadeposten dit precies zijn, is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Een borstkasletsel heeft meestal tot gevolg dat u uw functie niet meer kunt uitvoeren door fysieke of emotionele beperkingen. U verliest dus inkomen. Dit inkomensverlies kunt u meenemen in de schadeclaim.

De schadevergoeding stopt alleen niet bij het inkomensverlies. Ook kosten die u buiten uw werk om moet maken omdat u een borstkasletsel heeft, kunt u verhalen op de aansprakelijke partij. Schadeposten die wij vaak tegenkomen in een zaak met borstkasletsel zijn:

  • Verlies van inkomen
  • Medische kosten
  • Verlies van zelfredzaamheid

Deze schadeposten zijn slechts een indicatie van de schadevergoeding bij een borstkasletsel. Een ervaren letselschade jurist kan precies uitzoeken welke schadeposten van toepassing zijn op uw situatie. Door deze rechtshulp weet u zeker dat u geen schadeposten mist en dus een maximale schadevergoeding claimt.

Hoeveel letselschade kan ik claimen bij een borstkasletsel ?

De hoogte van een schadevergoeding bij een borstkasletsel is afhankelijk van de schadeposten die van toepassing zijn op uw situatie. Als de schadeposten in beeld zijn, kunnen we een compleet beeld vormen van de kosten die u maakt en de inkomsten die u misloopt door het letsel. Al deze bedragen worden meegenomen in de schadevergoeding.

Door de verschillende schadeposten die van toepassing kunnen zijn op een letselschadezaak met borstkasletsel, lopen de schadeclaims ook sterk uiteen. De juristen van Flyct hebben schadevergoedingen van € 5.000,- tot € 15.000,- geclaimd bij een borstkasletsel.

Letselschade bij een borstkasletsel claimen via een letselschade advocaat?

Veel mensen denken dat een letselschadevergoeding alleen geclaimd kan worden door een letselschade advocaat. Dit is een misverstand. Het is namelijk alleen noodzakelijk om een advocaat in te schakelen wanneer een letselschadezaak voor een rechter moet verschijnen. 90% van alle letselschadezaken komt nooit bij een rechter. Voor deze zaken is het dan ook niet noodzakelijk om een advocaat in te schakelen.

Het is verstandiger om u eerst bij te laten staan door een letselschade expert of jurist. Deze specialisten kunnen u namelijk gratis helpen met het claimen van letselschade. Letselschade claimen via een jurist kost u dus niets. Via een advocaat betaalt u meestal een flinke vergoeding.

De letselschade juristen van Flyct helpen u graag om het maximale uit uw zaak te halen. Mocht het uiteindelijk toch nodig zijn om te procederen, dan schakelen wij in overleg met u een geschikte letselschade advocaat in.

Letselschade bij borstkasletsel claimen

Heeft u letselschade opgelopen door een borstkasletsel? Laat de aansprakelijke partij dan opdraaien voor de kosten! De letselschade juristen van Flyct helpen u graag bij het claimen van een passende schadevergoeding. Als het grootste en meest ervaren letselschadebureau van Nederland is uw zaak bij ons in goede handen. Neem contact op met onze letselschadespecialisten:

088 100 43 00 info@flyct.nl

088 100 43 00

Wat is u overkomen?

Wat is u overkomen?

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak kennis met Flyct:

Maak kennis met Flyct

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Flyct is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL)