Letselschade bij handletsel

Handletsel heeft veel invloed op uw dagelijks functioneren. Pas na een ongeval merkt u waar u uw handen allemaal voor gebruikt. Onder handletsel verstaan wij beschadigingen aan botten, spieren, gewrichten, weefsel of pezen van uw hand. Handletsel kan ontstaan door bijvoorbeeld een verkeersongeluk of een bedrijfsongeval. Wanneer u kunt aantonen dat iemand anders verantwoordelijk is voor uw handletsel, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Onze letselschade juristen helpen u graag met het claimen van uw letselschade.

Wanneer kan ik een schadevergoeding bij handletsel claimen?

Als er een verantwoordelijke partij is voor uw handletsel, is het mogelijk om een schadevergoeding te claimen. Er moet vervolgens duidelijk worden aangetoond dat er een causaal verband is tussen het ongeval of ongeluk waar iemand anders verantwoordelijk voor is en uw handletsel.

Om in te schatten hoeveel kans u maakt op een schadevergoeding, kunt u gebruik maken van onze letselschadetest. Zo weet u binnen drie minuten of u recht heeft op een schadevergoeding voor uw handletsel.

Letselschadetest

Schadevergoeding bij handletsel

Bent u het slachtoffer van handletsel dat is veroorzaakt door iemand anders? Claim nu uw schadevergoeding!

Kom er binnen drie minuten achter of u recht heeft op een schadevergoeding én hoeveel door de letselschadetest in te vullen.

Letselschadetest

Voor meer informatie over letselschade claimen bij handletsel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

eugenie2
T: 088 100 4300
E: nieuweschade@flyct.nl

Welke schade kan ik claimen?

U heeft recht op een schadevergoeding voor alle schade die is voortgekomen uit het handletsel. Welke schade dat precies is, is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en de hoogte van de schade. Schadeposten die bij handletsel het meest voorkomen zijn:

  • Smartengeld
  • Medische kosten
  • Eventuele inkomstenderving door arbeidsongeschiktheid
  • Reiskosten en/of vervoerskosten voor ziekenhuisbezoek

Het kan zijn dat u nog andere kosten heeft gemaakt naar aanleiding van uw handletsel. Onze ervaren letselschade juristen gaan er alles aan doen om uw schadevergoeding te claimen, zodat u zich kunt richten op uw revalidatie. Wij hebben verschillende handletsel zaken behandeld waarbij wij het maximale uit de claim hebben gehaald.

Hoeveel letselschade kan ik claimen bij handletsel?

Het exacte bedrag dat u kunt claimen bij handletsel is vooraf moeilijk te bepalen. Dit komt door verschillende factoren, zoals uw persoonlijke situatie en de hoogte van de schadeposten. Daarnaast bestaat er geen standaardvergoeding bij handletsel.

Letselschade claimen met een letselschade jurist

Een jurist van Flyct kan uw letselschade gratis claimen. U hoeft daarvoor geen dure advocaat in te schakelen. Een ander voordeel van het laten claimen van uw schadevergoeding door een jurist is dat u al snel beschikt over uw schadevergoeding. Wanneer uw zaak wordt afgehandeld in de rechtbank duurt dit vaak een stuk langer. Mocht het zo zijn dat u uiteindelijk toch een advocaat nodig heeft, dan kunt u daarvoor ook bij ons terecht.

Letselschade bij handletsel claimen

Onze juristen helpen u graag met het claimen van uw schadevergoeding bij handletsel. Wij beschikken over de juiste kennis om te zorgen dat u de maximale schadevergoeding krijgt. Flyct gaat hiervoor tot het uiterste. Neem voor meer informatie contact op met onze letselschadespecialisten.

088 100 43 00

Wat is u overkomen?

Wat is u overkomen?

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak kennis met Flyct:

Maak kennis met Flyct

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Flyct is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL)