Letselschade bij oorletsel

Oorletsel kan ontstaan tijdens een ongeluk op het werk of in het verkeer. U kunt uitwendig letsel oplopen aan de oorschelp, maar ook inwendig letsel is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan schade aan uw trommelvlies of gehoorbeentjes. Hierdoor kan blijvende schade ontstaan die u permanent of gedeeltelijk doof maakt. Gehoorbeschadiging wordt meestal opgelost met een gehoorapparaat, maar dat biedt niet altijd een oplossing. Uitwendig letsel kan in de meeste gevallen door een plastisch chirurg worden hersteld.

Wanneer kan ik een schadevergoeding bij oorletsel claimen?

Heeft u oorletsel opgelopen en is een ander hiervoor verantwoordelijk? Dan heeft u waarschijnlijk recht op een schadevergoeding. De letselschade juristen van Flyct staan u bij en claimen uw schadevergoeding.

Wilt u weten of u kans maakt op een schadevergoeding? Vul dan de letselschadetest in en kom er binnen drie minuten achter of u schade kunt claimen naar aanleiding van het oorletsel.

Letselschadetest

Schadevergoeding bij oorletsel

Heeft u door toedoen van een ander oorletsel opgelopen? Claim dan uw schadevergoeding!

Door de letselschadetest in te vullen weet u binnen drie minuten of u recht heeft op een schadevergoeding.

Letselschadetest

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.


T: 088 100 4300
E: nieuweschade@flyct.nl

Welke schade kan ik claimen bij oorletsel?

U kunt alle schade die direct of indirect voortvloeit uit het oorletsel claimen. Welke schade en hoeveel schade u precies kunt claimen is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Er zijn diverse schadeposten waar u mee te maken kunt krijgen bij oorletsel. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Inkomstenderving
  • Medische kosten
  • Kosten van gehoorapparatuur
  • Smartengeld

Bovenstaande kostenposten zijn voorbeelden. Onze ervaren letselschade juristen zoeken graag uit welke schade u kunt claimen. Wij zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft.

Hoeveel letselschade kan ik claimen bij oorletsel?

Het bedrag dat u kunt claimen is in geen geval hetzelfde. Onze letselschadespecialist zoekt voor u uit weke kostenposten van toepassing zijn op uw situatie. Bent u bijvoorbeeld arbeidsongeschikt geworden, dan is daar een ander bedrag mee gemoeid dan wanneer u direct weer aan het werk kunt maar wel medische kosten heeft voorgeschoten.

Letselschade claimen door een jurist

Er wordt vaak gedacht dat letselschade alleen geclaimd kan worden door een letselschade advocaat. Dat is niet helemaal juist. In de meeste gevallen kunt u letselschade prima claimen met een jurist. Met een letselschade jurist van Flyct betaalt u geen kosten. De juridische kosten worden namelijk betaald door de tegenpartij. Mocht een letselschade advocaat wel nodig zijn, dan kunnen wij u daar ook mee helpen.

Schadevergoeding claimen bij oorletsel

De letselschade juristen van Flyct zorgen ervoor dat u een schadevergoeding krijgt. Wij handelen alle administratieve en juridische zaken voor u af, zodat u zich kunt richten op uw herstel. Onze specialisten hebben jaren ervaring en beschikken over de juiste kennis om het maximale uit uw schadevergoeding te halen. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen.

088 100 43 00 nieuweschade@flyct.nl

Of vul onderstaand contactformulier in:

088 100 43 00

Wat is u overkomen?

Wat is u overkomen?

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak kennis met Flyct:

Maak kennis met Flyct

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Flyct is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL)