Nieuws

am:dag 2015

Op 17 november 2015: De am:dag, voorheen am:verzekeringsbranchedag, is het grootste vakevenement voor financiële dienstverleners in Nederland. Voor de meer dan 2.000 financiële professionals die de dag bezoeken, is het een ultieme kans om te netwerken. Ze vinden er informatiestands en kunnen deelnemen aan sessies en workshops. Het programma is zo ingedeeld dat er de hele dag door bezoekers op de beursvloer zijn. Daarmee biedt de am:dag ook voor jouw organisatie ultieme zakelijke kansen.

Flyct.nl letselschade
Flyct behartigt de belangen van letselschadeslachtoffers en hun werkgevers. We knokken voor een rechtvaardige schadevergoeding. En hanteren daarbij onze missie: onze dienstverlening is een positieve ervaring na een ongeval.

Ervaren, deskundig en betrokken

Wij behartigen de belangen van slachtoffers van een ongeval, dat ze buiten hun schuld is overkomen, en hun werkgevers. We werken dus niet voor verzekeraars. Ons streven is het beste voor onze klanten te bereiken dat mogelijk is. Daarom zijn onze letselschade-experts goed opgeleid en lid van één of meer brancheorganisaties, zoals NIS en NIVRE. En ons kantoor hanteert de Gedragscode Behandeling Letselschade en werken conform het PIV convenant.

Landelijk werkzaam

Onze letselschade-experts zijn dus altijd dicht bij u in de buurt.088 100 43 00

Wat is u overkomen?

Wat is u overkomen?

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak kennis met Flyct:

Maak kennis met Flyct

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Flyct is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL)