Loonregres

Wat is loonregres?

Als uw werknemer letselschade oploopt en arbeidsongeschikt raakt, krijgt u als werkgever te maken met een financiële schadepost. U moet bijvoorbeeld rekening houden met het salaris dat u moet doorbetalen aan uw werknemer en kosten die gemaakt worden om uw werknemer te re-integreren. Deze schadepost wordt loonschade genoemd en het verhalen daarvan heet loonregres.

Bij Flyct helpen wij al jarenlang werkgevers bij het verhalen van hun loonschade. Dat doen wij overigens op basis van no-cure-no-pay. Dus als het verhalen van de schade niet lukt, om wat voor reden dan ook, dan kost het u ook niets.

Meer lezen over loonregres? Dat kan hier.

Of direct uw loonregres melden?

Materiële schade

Wat is materiële schade?

Heeft u schade aan uw voertuig waar een derde voor aansprakelijk is, maar bent u niet verzekerd voor rechtsbijstand? Wij helpen u graag met het verhalen van deze schade. Flyct biedt uw cliënten gratis verhaalservice aan bij materiële schades in Nederland. Ook bieden wij herstelservice aan. Wij nemen het juridische en financiële deel voor u uit handen en zorgen ervoor dat de schade wordt vastgesteld door een onafhankelijke schade-expert. Laat Flyct u helpen met het verhalen van uw schade.

Meer lezen over materiële schade? Dat kan hier.

Of direct uw materiële schade melden?

Assurantietussenpersonen

Bij Flyct helpen wij ook assurantiekantoren met verhalen van de schade van hun klanten. Bij een vervelende gebeurtenis als deze is het belangrijk om te zorgen dat uw klant zo snel mogelijk herstelt. Als iemand anders aansprakelijk is voor het ontstaan van het ongeval behartigt Flyct graag de belangen uw klant

Meld hier het ongeval van uw klant

Direct advies nodig?

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder: 088 – 100 4300 of nieuweschade@flyct.nl
Of vul het formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Benader mij*