De kosten

Loonschade verhalen levert voor een werkgever altijd wat op. Wij werken op basis van het ‘no cure, no pay’-principe en hanteren hierbij een variabel tarief op basis van een staffel: omdat wij geloven in een eerlijke en transparante vergoeding. Kunnen wij niets voor u verhalen, dan betaalt u ook niets.

Uw werknemer

Wanneer uw werknemer ook behoefte heeft aan juridische hulp, kunt u hem de dienstverlening van Flyct bij wijze van employee benefit aanbieden. Zo krijgt uw werknemer alle benodigde professionele hulp en persoonlijke aandacht en kan hij zich richten op zijn herstel. Het verzuim duurt daardoor niet langer dan noodzakelijk en de schade kan worden beperkt.

De voordelen van loonregres

  • een re-integratietraject/-bureau
  • omscholing, herscholing of bijscholing, bemiddeling naar ander werk en sollicitatietraining
  • om de werkplek aan te passen aan de beperkingen van uw werknemer (bijvoorbeeld een bureau, speciale stoel, voetensteun, bedieningsapparatuur en andere machines, invalide parkeerplaats/toilet)
  • aanpassen hulpmiddelen waarmee gewerkt wordt (computers, apparatuur, gereedschappen, schoeisel en kleding)
  • vervoer om de werkplek te bereiken, zoals bijvoorbeeld een taxi-voorziening
  • persoonlijke hulp zoals bijvoorbeeld een doventolk of een voorleeshulp

Het verhalen van loon: Beperk uw schade

Flyct is gespecialiseerd in het claimen van schade voor diverse partijen; namelijk werkgevers en slachtoffers (uw werknemer).

Wij denken actief mee hoe wij van waarde kunnen zijn voor uw organisatie, nu en in de toekomst! Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact op met één van onze experts.

Loonschade aanmelden

Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Dan kan ons loonvorderingteam de aansprakelijkheid beoordelen, een dossier aanmaken en snel voor u aan de slag:

Zijn uw gegevens al bekend in ons systeem? Dan vult alleen de naam van uw bedrijf in.