Schadevergoeding claimen na verkeersongeval - Flyct

Schadevergoeding na verkeersongeval

schadevergoeding verkeersongeval

WIE IS ER AANSPRAKELIJK GESTELD?

Bij een verkeersongeluk is de vraag wie er aansprakelijk is gesteld voor de schade erg belangrijk. Om bij een verkeersongeval de schadevergoeding te krijgen, is het namelijk noodzakelijk dat de tegenpartij de aansprakelijkheid erkend. Heeft u letsel opgelopen in het verkeer? Dan is het daarom dus verstandig om de aansprakelijkheid van de tegenpartij zo snel mogelijk te bewijzen. U krijgt in zo’n geval dan niet alleen de materiële schade vergoed, zoals schade aan uw auto en medische kosten. Maar u kunt ook immateriële schade claimen. Dit is een vergoeding voor het verdriet en het leed dat u van een verkeersongeval hebt gehad.

Hier leest u meer over verkeersongeval aansprakelijkheid

HOEVEEL SCHADEVERGOEDING NA EEN VERKEERSONGEVAL?

De schadevergoeding bij een verkeersongeval hangt af van verschillende factoren. Bij het bepalen van de hoogte van de schadevergoeding wordt gekeken naar materiële of immateriële schade. De kosten die u heeft gemaakt voor de schade kunt u verhalen op de tegenpartij. Het is lastig om voorbeelden te geven van hoogte van letselschadebedragen. Dit hangt heel erg af van uw situatie. Denk bijvoorbeeld aan welke invloed het verkeersongeluk op uw leven heeft gehad, maar ook aan hoe erg uw verwondingen zijn.

Lees meer over een verkeersongeval door een scooterongeluk, een verkeersongeval door een auto-ongeluk of een verkeersongeval.

Om de hoogte van de schadevergoeding te kunnen bepalen, helpen onze letselschadespecialisten u graag. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om uw situatie te bespreken. U zit na een gesprek met ons niet ergens aan vast.

Wilt u eerst zeker weten of u recht heeft op een schadevergoeding? Doe dan de online letselschadetest. Binnen twee minuten weet u of uw zaak kans van slagen heeft.

HULP INSCHAKELEN BIJ EEN SCHADECLAIM

We kunnen ons goed voorstellen dat u veel vragen heeft over het claimen van letselschade. En dat u hulp nodig heeft starten van een letselschadezaak. Flyct zorgt ervoor dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Onze dienstverlening kost u niets én alle juridische kosten worden verhaald op de verantwoordelijke partij. Door onze gratis juridische hulp weet u dat u geen schadeposten over het hoofd ziet en dat de juiste persoon aansprakelijk gesteld wordt.

Neem contact op met Flyct via nieuweschade@flyct.nl of 088 100 4300. U kunt ook onderstaand formulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

088 100 43 00

Wat is u overkomen?

Wat is u overkomen?

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak kennis met Flyct:

Maak kennis met Flyct

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Flyct is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL)