Wie is er aansprakelijkheid gesteld?

Bij een verkeersongeluk is de vraag wie er aansprakelijk is gesteld voor de schade erg belangrijk. Om bij een verkeersongeval de schadevergoeding te krijgen, is het namelijk noodzakelijk dat de tegenpartij de aansprakelijkheid erkend. Heeft u letsel opgelopen in het verkeer? Dan is het daarom dus verstandig om de aansprakelijkheid van de tegenpartij zo snel mogelijk te bewijzen. U krijgt in zo’n geval dan niet alleen de materiële schade vergoed, zoals schade aan uw auto en medische kosten. Maar u kunt ook immateriële schade claimen. Dit is een vergoeding voor het verdriet en het leed dat u van een verkeersongeval hebt gehad.

Hier leest u meer over verkeersongeval aansprakelijkheid.

Weten hoeveel schadevergoeding u kunt krijgen na uw ongeluk?

Doe de test

Hoe veel schadevergoeding na een verkeersongeval?

De schadevergoeding bij een verkeersongeval hangt af van verschillende factoren. Bij het bepalen van de hoogte van de schadevergoeding wordt gekeken naar materiële of immateriële schade. De kosten die u heeft gemaakt voor de schade kunt u verhalen op de tegenpartij. Het is lastig om voorbeelden te geven van hoogte van letselschadebedragen. Dit hangt heel erg af van uw situatie. Denk bijvoorbeeld aan welke invloed het verkeersongeluk op uw leven heeft gehad, maar ook aan hoe erg uw verwondingen zijn.

Lees meer over een verkeersongeval door een scooterongeluk, een verkeersongeval door een auto-ongeluk of een verkeersongeval.

Om de hoogte van de schadevergoeding te kunnen bepalen, helpen onze letselschadespecialisten u graag. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om uw situatie te bespreken. U zit na een gesprek met ons niet ergens aan vast.

Hulp inschakelen bij een schadeclaim

We kunnen ons goed voorstellen dat u veel vragen heeft over het claimen van letselschade. En dat u hulp nodig heeft starten van een letselschadezaak. Flyct zorgt ervoor dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Onze dienstverlening kost u niets én alle juridische kosten worden verhaald op de verantwoordelijke partij. Door onze gratis juridische hulp weet u dat u geen schadeposten over het hoofd ziet en dat de juiste persoon aansprakelijk gesteld wordt.

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder: 088 – 100 4300 of nieuweschade@flyct.nl
Of vul het formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Benader mij*