Letselschade jurist

Heeft u letselschade opgelopen en bent u op zoek naar juridische hulp? Neem dan contact op met Flyct. Onze letselschadespecialisten helpen u gratis aan een eerlijke schadevergoeding. Wij zijn bereikbaar via nieuweschade@flyct.nl en 088 100 4300.

Weten hoeveel schadevergoeding u kunt krijgen na uw ongeluk?

Doe de test
Letselschade jurist

Het verschil tussen een letselschadejurist en -advocaat

Flyct is gespecialiseerd in letselschade en heeft alleen letselschade juristen in dienst. Dit is een wezenlijk verschil met bureaus die alleen letselschade advocaten in dienst hebben. Onze letselschade-experts richten zich op de zwaardere letselschades.

Een belangrijk verschil is dat een jurist slechts onder bepaalde voorwaarden mag procederen, een letselschade advocaat mag dit altijd. Een advocaat zal uw zaak dus eerder voor de rechter kunnen brengen. In de meeste gevallen is dit gelukkig niet nodig. 95% van alle letselschadezaken wordt opgelost zonder tussenkomst van de rechter.

De juristen van Flyct kunnen u dus in de meeste gevallen uitstekend van dienst zijn. Mocht uw zaak toch naar een rechtbank gaan, dan zorgen wij ervoor dat de zaak volledig overgedragen wordt aan een advocaat die wij kennen en vertrouwen. Uw zaak is bij Flyct dus in goede handen.

Hulp van de juristen van Flyct

Heeft u letselschade opgelopen tijdens bijvoorbeeld een bedrijfsongeval of verkeersongeval? Schakel dan de letselschade juristen van Flyct in. Zij hebben alle kennis in huis om u goed te kunnen helpen met uw letselschadezaak. Onze medewerkers zijn bereikbaar via nieuweschade@flyct.nl en 088 100 4300.

Hoe verloopt het schadetraject?

U kunt een letselschade jurist inschakelen door contact op te nemen met Flyct. Of Flyct verwijst u naar een letselschade advocaat die wij kennen en vertrouwen. Na het eerste contact nemen wij de noodzakelijke stappen om te zorgen dat u een eerlijke schadevergoeding krijgt. In grote lijnen verloopt het letselschadetraject als volgt:

1. Intakegesprek

Een van de specialisten van Flyct voert het eerste gesprek met u. In dit gesprek beoordelen wij in hoeverre u recht heeft op een schadevergoeding en wat we moeten doen om te zorgen dat u deze schadevergoeding krijgt.

2. Aansprakelijk stellen

Vervolgens is het belangrijk om de tegenpartij aansprakelijk te stellen. Wanneer de aansprakelijkheid erkend is, kunnen wij verder in het traject. Wordt de aansprakelijkheid niet erkend? Dan ondernemen wij juridische stappen om dit alsnog geregeld te krijgen.

3. Schadeposten inventariseren

Een letselschadeclaim bestaat uit verschillende schadeposten. Welke posten in de claim meegenomen worden, is volledig afhankelijk van uw persoonlijke situatie en de ernst van het letsel. Bij schadeposten kunt u denken aan gemiste inkomsten, medische kosten, hulp in de huishouding en smartengeld.

4. Schadevergoeding vaststellen

Als de schadeposten bekend zijn, koppelen wij er een schadebedrag aan. Dit bedrag is ook afhankelijk van uw persoonlijke situatie. De schadevergoeding voor gemiste inkomsten wordt bijvoorbeeld gebaseerd op uw loon.

5. Schadevergoeding claimen

Het totaal van de schadeposten vormt de totale schadevergoeding. Deze wordt ingediend bij de aansprakelijke partij.

6. Uitbetaling

De letselschade juristen van Flyct monitoren wanneer de schadevergoeding betaald wordt. Wanneer dit te lang duurt, spreken wij de tegenpartij hierop aan of vragen we een voorschot aan.

7. Nazorg

Letselschade kan nog lang een impact hebben op uw leven. Ook kunnen bepaalde beperkingen zich pas later openbaren. De letselschade jurist van Flyct houdt contact om te bepalen of er nog meer schade geclaimd moet worden. De dienstverlening stopt pas wanneer uw volledig genezen bent of wanneer u het eindstadium van het letsel bereikt heeft. Dit betekent dat uw letselschade niet verder zal genezen en dat u permanent last heeft van het letsel.

Contact met onze juristen

Bent u slachtoffer geworden van een ongeval? En heeft u hulp nodig bij het claimen van schade? Zoek dan gratis rechtshulp bij Flyct. Flyct heeft ruim 12,5 jaar ervaring in letselschadebehandeling voor slachtoffers. We knokken voor een rechtvaardige schadevergoeding.

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder: 088 – 100 4300 of nieuweschade@flyct.nl
Of vul het formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Benader mij*