Letselschade jurist

Heeft u letselschade opgelopen en bent u op zoek naar juridische hulp? Neem dan contact op met Flyct. Onze letselschadespecialisten helpen u gratis aan een eerlijke schadevergoeding. Wij zijn bereikbaar via nieuweschade@flyct.nl en 088 100 4300.

Wilt u liever eerst weten of uw zaak kans van slagen heeft? Doe dan de online letselschadetest. Binnen enkele minuten weet u of u recht heeft op een schadevergoeding.

Letselschadetest 

LETSELSCHADE ADVOCAAT OF JURIST?

Flyct heeft alleen letselschade juristen in dienst. Dit is een wezenlijk verschil met bureaus die alleen letselschade advocaten in dienst hebben.

Een belangrijk verschil is dat een jurist slechts onder bepaalde voorwaarden mag procederen, Een letselschade advocaat mag dit altijd. Een advocaat zal uw zaak dus eerder voor de rechter kunnen brengen. In de meeste gevallen is dit gelukkig niet nodig. 95% van alle letselschadezaken wordt opgelost zonder tussenkomst van de rechter.

De juristen van Flyct kunnen u dus in de meeste gevallen uitstekend van dienst zijn. Mocht uw zaak toch naar een rechtbank gaan, dan zorgen wij ervoor dat de zaak volledig overgedragen wordt aan een advocaat die wij kennen en vertrouwen. Uw zaak is bij Flyct dus in goede handen.

HULP VAN DE JURISTEN VAN FLYCT

Heeft u letselschade opgelopen? Schakel dan de letselschade juristen van Flyct in. Onze medewerkers zijn bereikbaar via nieuweschade@flyct.nl en 088 100 4300. U kunt ook de online chat gebruiken.

Letselschade jurist inschakelen

U kunt een letselschade jurist inschakelen door contact op te nemen met Flyct. Na het eerste contact nemen wij de noodzakelijke stappen om te zorgen dat u een eerlijke schadevergoeding krijgt. In grote lijnen verloopt een letselschadetraject als volgt:

1. Intakegesprek
Een van de specialisten van Flyct voert het eerste gesprek met u. In dit gesprek beoordelen wij in hoeverre u recht heeft op een schadevergoeding en wat we moeten doen om te zorgen dat u deze schadevergoeding krijgt.

2. Aansprakelijk stellen
Vervolgens is het belangrijk om de tegenpartij aansprakelijk te stellen. Wanneer de aansprakelijkheid erkend is, kunnen wij verder in het traject. Wordt de aansprakelijkheid niet erkend? Dan ondernemen wij juridische stappen om dit alsnog geregeld te krijgen.

3. Schadeposten inventariseren
Een letselschadeclaim bestaat uit verschillende schadeposten. Welke posten in de claim meegenomen worden, is volledig afhankelijk van uw persoonlijke situatie en de ernst van het letsel. Bij schadeposten kunt u denken aan gemiste inkomsten, medische kosten, hulp in de huishouding en smartengeld.

4. Schadevergoeding vaststellen
Als de schadeposten bekend zijn, koppelen wij er een schadebedrag aan. Dit bedrag is ook afhankelijk van uw persoonlijke situatie. De schadevergoeding voor gemiste inkomsten wordt bijvoorbeeld gebaseerd op uw loon.

5. Schadevergoeding claimen
Het totaal van de schadeposten vormt de totale schadevergoeding. Deze wordt ingediend bij de aansprakelijke partij.

6. Uitbetaling
De letselschade juristen van Flyct monitoren wanneer de schadevergoeding betaald wordt. Wanneer dit te lang duurt, spreken wij de tegenpartij hierop aan of vragen we een voorschot aan.

7. Nazorg
Letselschade kan nog lang een impact hebben op uw leven. Ook kunnen bepaalde beperkingen zich pas later openbaren. De letselschade jurist van Flyct houdt contact om te bepalen of er nog meer schade geclaimd moet worden. De dienstverlening stopt pas wanneer uw volledig genezen bent of wanneer u het eindstadium van het letsel bereikt heeft. Dit betekent dat uw letselschade niet verder zal genezen en dat u permanent last heeft van het letsel.

Contact met onze juristen

Heeft u hulp nodig bij het claimen van schade? Neem dan vrijblijvend contact op met de letselschade juristen van Flyct. Flyct.nl heeft ruim 12,5 jaar ervaring in letselschadebehandeling voor slachtoffers. We knokken voor een rechtvaardige schadevergoeding. U kunt te allen tijde contact opnemen via het telefoonnummer 088 100 43 00 of door het onderstaande contactformulier in te vullen.

088 100 43 00

Wat is u overkomen?

Wat is u overkomen?

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak kennis met Flyct:

Maak kennis met Flyct

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Flyct is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL)