Onze juristen helpen u graag

Heeft u letselschade opgelopen en bent u op zoek naar juridische hulp? Neem dan contact op met Flyct. Onze letselschadespecialisten helpen u gratis aan een eerlijke schadevergoeding. Wij zijn bereikbaar via nieuweschade@flyct.nl en 088 100 4300.

Weten hoeveel schadevergoeding u kunt krijgen na uw ongeluk?

Doe de test
Jurist bij letselschade

Wanneer contact opnemen met een jurist?

Een letselschade jurist behandelt letselschade dossiers en houdt zich bezig met de wetgeving. Denk aan het aansprakelijk stellen van de tegenpartij tot aan het claimen van de schadevergoeding. Als u hier hulp bij nodig heeft kunt u een van onze letselschade juristen inschakelen. Dan staat onze jurist u bij in het letselschade traject.

Hoe verloopt het schadetraject?

Als u letselschade heeft opgelopen door een ongeluk heeft u in de meeste gevallen recht op een schadevergoeding. Als u een letselschadejurist van Flyct heeft ingeschakeld wordt het schaderegelingstraject in gang gezet. Zie hieronder welke stappen we samen doorlopen.

Het volledige schadetraject

Wij hebben het Keurmerk Letselschade

Flyct is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade. De stichting die achter het keurmerk zit, voert regelmatig audits uit op basis van de gestelde voorwaarden. Alleen bureaus en adviseurs die slagen voor deze keuring mogen het keurmerk voeren. Het Keurmerk staat voor: deskundigheid, onafhankelijkheid, transparantie en heldere communicatie.

De Letselschade Raad biedt organisaties uit de letselschadepraktijk en gezondheidszorg een forum voor overleg. De activiteiten worden mede gefinancierd door de overheid.

Contact met onze juristen

Bent u slachtoffer geworden van een ongeval? En heeft u hulp nodig bij het claimen van schade? Zoek dan gratis rechtshulp bij Flyct. Flyct heeft ruim 12,5 jaar ervaring in letselschadebehandeling voor slachtoffers. We knokken voor een rechtvaardige schadevergoeding.

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder: 088 – 100 4300 of nieuweschade@flyct.nl
Of vul het formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Benader mij*

Veelgestelde vragen

  • Wat doet een letselschadejurist?

    Een letselschadejurist behandelt dossiers en houdt zich bezig met de wetgeving. Denk aan het aansprakelijk stellen van de tegenpartij tot aan het claimen van de schadevergoeding. Een jurist staat u bij in het letselschade traject.

  • Wat is het verschil tussen een letselschadejurist en advocaat?

    Flyct is gespecialiseerd in letselschade en heeft alleen letselschade juristen in dienst. Dit is een wezenlijk verschil met bureaus die alleen letselschade advocaten in dienst hebben. Onze letselschade-experts richten zich op de zwaardere letselschades.

    Een belangrijk verschil is dat een jurist slechts onder bepaalde voorwaarden mag procederen, een letselschade advocaat mag dit altijd. Een advocaat zal uw zaak dus eerder voor de rechter kunnen brengen. In de meeste gevallen is dit gelukkig niet nodig. 95% van alle letselschadezaken wordt opgelost zonder tussenkomst van de rechter.

    De juristen van Flyct kunnen u dus in de meeste gevallen uitstekend van dienst zijn. Mocht uw zaak toch naar een rechtbank gaan, dan zorgen wij ervoor dat de zaak volledig overgedragen wordt aan een advocaat die wij kennen en vertrouwen. Uw zaak is bij Flyct dus in goede handen.