Waarom Flyct Rechtshulp?

Persoonlijke aandacht voor cliënten, snel kunnen schakelen, transparant zijn over zowel uw juridische positie als de kosten van onze dienstverlening en het leveren van kwalitatief goede rechtshulp vinden wij vanzelfsprekend.

Onze ervaren juridisch specialisten staan voor u klaar; of u nu behoefte heeft aan een kort telefonisch consult voor een juridisch advies of hulp nodig heeft bij het onderhandelen met uw wederpartij. Wij vertellen u hieronder meer over de rechtsgebieden waarin wij actief zijn, onze werkwijze en onze kosten.

Heeft u geen rechtsbijstandsverzekering en heeft u een juridisch geschil in Nederland? Komt u er zelf niet uit? Geen probleem! Wij helpen u graag verder! Wij willen onze kennis en ervaring ook inzetten voor niet-verzekerden die in Nederland een juridisch probleem hebben.

Onze werkwijze

 • Aanmelding

  U kunt contact opnemen met onze afdeling Juridisch Advies & Intake.
  Dit kan via:

 • Contact

  De Intake medewerker zal een telefonisch consult inplannen met een juridisch specialist binnen 48 uur. De kosten van het consult zijn hieronder weergegeven en het consult kan vooraf worden betaald door middel van een betaallink. De kosten voor een consult bedragen € 25,- en het consult bedraagt ca. 20 minuten. U voldoet het consult via onze betaallink.

 • Consult

  Binnen 2 werkdagen neemt de jurist contact met u op om de zaak te bespreken. Tijdens het consult bespreken wij uw probleem en adviseren wij u voor zover mogelijk. We bespreken welke verdere informatie of documenten wij nodig hebben indien u beslist ons in te schakelen voor verdere rechtshulp. Wij sturen u na afloop een e-mail met bevestiging van ons gesprek.

 • Vervolg

  Na het consult bespreekt u samen met de jurist of de vervolgstappen wenselijk zijn.

 • Afronding

  U kiest ervoor om Flyct in te schakelen en wij gaan voor u aan de slag.

Aan de slag met ons?

Soorten rechtsgebieden

VSO Check

Met onze VSO Check wordt uw vaststellingsovereenkomst beoordeeld door een ervaren arbeidsrechtjurist. De jurist geeft waardevolle tips en feedback over de overeenkomst. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw belangen te beschermen bij het beëndigen van een arbeidsrelatie. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw VSO rechtsgeldig is en uw rechten worden gerespecteerd.

VSO Check Plus

Met onze “VSO Check Plus” krijgt u niet alleen een grondige beoordeling van uw vaststellingsovereenkomst door een ervaren arbeidsrechtjurist, maar de jurist staat u ook bij tijdens de onderhandelingen met uw werkgever. Wij begrijpen dat het beëndigen van een arbeidsrelatie complex kan zijn. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw rechten worden gerespecteerd en dat u de best mogelijke uitkomst behaalt.

Veel werkgevers zijn bereid om u tegemoet te komen in de kosten voor juridische bijstand bij het controleren van uw vaststellingsovereenkomst. Op deze manier proberen wij onze kosten terug te krijgen van uw werkgever, zodat uw kosten beperkt blijven.

VSO Check Plus

VSO Check

VSO Check Plus

Consult met jurist (20 minuten)

x

x

Benoemen afwijkingen on VSO

x

x

Uitgebreid juridisch advies

x

Onderhandeling werkgever

x

Tarief

€350,-

€750,-

Wat houdt rechtshulp precies in?

Al jarenlang zijn we actief als belangenbehartiger voor slachtoffers van verkeersongevallen en als partner voor diverse rechtsbijstandsverzekeraars in het oplossen van juridische geschillen in het buitenland. Maar nu gaan we nog een stap verder. Met Flyct Rechtshulp bieden we nu ook in Nederland juridische bijstand aan particulieren.

Ons ervaren team van juridische specialisten staat paraat om te helpen bij een breed scala aan kwesties, van consumentenrecht tot arbeidsrecht en reisgeschillen. Of het nu gaat om een arbeidsconflict, een claim na vertraging van een vlucht of een geschil over een aankoop of dienst, wij zijn er om advies te geven en bij te staan in onderhandelingen.

Onze nieuwe dienstverlening is bedoeld om u en uw cliënten te ondersteunen bij het oplossen van juridische problemen. Of u gewoon wat advies nodig heeft of actieve bijstand in een juridisch geschil, bij Flyct Rechtshulp bent u aan het juiste adres.

Gerechtelijke procedure

Het gros van de geschillen wordt doorgaans opgelost zonder dat de rechtbank daarbij betrokken hoeft te worden. Flyct Rechtshulp probeert altijd een minnelijke regeling tot stand te laten komen, zodat de gang naar de rechter bespaard blijft. Indien we buiten rechte niet tot een oplossing komen, zal per zaak moeten worden beslist of een gerechtelijke procedure moet worden gevoerd. We maken een analyse van uw juridische positie en de kans van slagen in rechte. Daarbij maken we een passend prijsvoorstel in samenwerking met een advocatenkantoor waar wij nauw mee samenwerken. Ook hierbij geldt dat wij dit doen met persoonlijke aandacht en transparantie ten aanzien van de kosten. Vooraf ontvangt u een prijsopgave waarna u zelf kunt beslissen over het vervolg.

Heeft u nog vragen?

Wilt u een nieuwe zaak aanmelden of wilt u een telefonisch consult? Mail of bel dan naar onze afdeling Intake en Juridisch advies via nieuweschade@flyct.nl of bel naar 088 100 43 00.

Wilt u eerst weten of wij uw soort zaak in behandeling kunnen nemen? Stel uw vraag dan aan Dewi Romijn-Hegi via dewi.romijn@flyct.nl of bel naar 06-10921268.

 

Algemene voorwaarden Rechtshulp

Klik hier voor de Algemene voorwaarden van Flyct Rechtshulp.

Benader mij*
Heeft u de algemene voorwaarden gelezen?*