Schadevergoeding na bedrijfsongeval

Schadevergoeding na bedrijfsongeval

Schadevergoeding na bedrijfsongeval


Als u slachtoffer bent geworden van een bedrijfsongeval zit u waarschijnlijk met veel vragen. U vraagt zich bijvoorbeeld af of u recht heeft op een schadevergoeding. Hoe veel schadevergoeding kunt u verwachten? En hoe dient u een schadevergoeding in? Dit zijn terechte vragen waar Flyct u graag verder mee helpt.

De werkgever aansprakelijk gesteld?

Als u letselschade heeft opgelopen tijdens werktijd is het belangrijk om uw werkgever zo snel mogelijk aansprakelijk te stellen. Deze eerste stap is belangrijk. Wanneer u uw werkgever aansprakelijk stelt, voorkomt u namelijk dat de letselschadezaak verjaart. Als de aansprakelijkheid van de werkgever bewezen is, kan er gestart worden met het letselschade traject. Hier wordt onder andere gekeken naar uw schadevergoeding.

Hoeveel schadevergoeding na een bedrijfsongeval?

De schadevergoeding bij een bedrijfsongeval wordt bepaald door de extra kosten die u moet maken. De kosten die u voor het ongeval niet had gemaakt, kunnen worden geclaimd bij de werkgever. Alle materiële of immateriële schade die aangericht is door de werkgever moet worden vergoed. De hoogte van de schadevergoeding bij een bedrijfsongeval is vaak lastig te bepalen en hangt van een aantal factoren af. Denk bijvoorbeeld aan de schade op uw dagelijks leven maar ook om de ernst van uw letsel. Om dit bedrag te kunnen bepalen helpt Flyct u graag verder.

Wilt u eerst zeker weten of u recht heeft op een schadevergoeding? Doe dan de online letselschadetest. Binnen vijf minuten weet u of uw zaak kans van slagen heeft.

Meer lezen over bedrijfsongevallen?
Letselschade door bedrijfsongeval
Bedrijfsongeval melden
Aansprakelijkheid werkgever

Hulp inschakelen bij een schadeclaim?

Heeft u hulp nodig bij het indienen van een schadeclaim? Flyct zorgt ervoor dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Onze dienstverlening kost u niets én alle juridische kosten worden verhaald op de verantwoordelijke partij. Lukt het niet om met uw werkgever een afspraak te maken? Dan kunt u een letselschadezaak starten.

Neem contact op met Flyct via 088 100 43 00 of via nieuweschade@flyct.nl. U kunt ook onderstaand formulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

088 100 43 00

Wat is u overkomen?

Wat is u overkomen?

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak kennis met Flyct:

Maak kennis met Flyct

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Flyct is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL)