De werkgever aansprakelijk gesteld?

Als u letselschade heeft opgelopen tijdens werktijd is het belangrijk om uw werkgever zo snel mogelijk aansprakelijk te stellen. Deze eerste stap is belangrijk. Wanneer u uw werkgever aansprakelijk stelt, voorkomt u namelijk dat de letselschadezaak verjaart. Als de aansprakelijkheid van de werkgever bewezen is, kan er gestart worden met het letselschade traject. Hier wordt onder andere gekeken naar uw schadevergoeding.

Weten hoeveel schadevergoeding u kunt krijgen na uw ongeluk?

Doe de test
Bedrijfsongeval schadevergoeding

Hoeveel schadevergoeding na een bedrijfsongeval?

De schadevergoeding bij een bedrijfsongeval bepalen we door de extra kosten die u moet maken. De kosten die u voor het ongeval niet had gemaakt, claimen we bij de werkgever. Alle materiële of immateriële schade die aangericht is door de werkgever, moet hij vergoeden. De hoogte van de schadevergoeding bij een bedrijfsongeval is vaak lastig te bepalen en hangt van een aantal factoren af. Denk bijvoorbeeld aan de schade op uw dagelijks leven maar ook om de ernst van uw letsel. Om dit bedrag te kunnen bepalen helpt Flyct u graag verder.

Wilt u eerst zeker weten of u recht heeft op een schadevergoeding? Doe dan de online letselschadetest. Binnen vijf minuten weet u of uw zaak kans van slagen heeft.

Meer lezen over bedrijfsongevallen?

Hulp inschakelen bij een schadeclaim?

Heeft u hulp nodig bij het indienen van een schadeclaim? Flyct zorgt ervoor dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Onze dienstverlening kost u niets én alle juridische kosten verhalen we op de verantwoordelijke partij. Lukt het niet om met uw werkgever een afspraak te maken? Dan kunt u een letselschadezaak starten.

Veelgestelde vragen

  • Hoeveel schadevergoeding na een bedrijfsongeval?

    De schadevergoeding die u krijgt na een bedrijfsongeval, hangt af van de schade die u heeft door het ongeluk. Bij letselschadezaken kijken we dan naar uw lichamelijke verwondingen en psychische schade. Hoe ernstiger uw verwondingen, hoe groter de schadevergoeding. Bent u een beetje gewond geraakt, dan krijgt u bijvoorbeeld een paar honderd euro vergoeding. Heeft u lang last van uw verwondingen, dan krijgt u bijvoorbeeld tienduizenden euro’s vergoeding.

    Wilt u precies weten hoeveel schadevergoeding u kunt krijgen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

  • Wat is een bedrijfsongeval?

    Een bedrijfsongeval is een ongeluk dat gebeurt wanneer u aan het werk bent. Denk bijvoorbeeld aan een schilder die van zijn ladder valt of een heftruckbestuurder die met zijn voet onder de heftruck komt.

Hulp nodig bij het aansprakelijk stellen?

 

Neem contact op met Flyct via 088 100 43 00 of via nieuweschade@flyct.nl. U kunt ook onderstaand formulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Benader mij*