Wat wij voor u kunnen doen

Flyct is een letselschadebureau. Dit betekent dat wij particulieren en bedrijven helpen wanneer zij letselschade hebben. We helpen bij letselschade die iemand oploopt bij een verkeersongeluk, een bedrijfsongeluk, een ongeluk tijdens het sporten, een ongeluk met een dier of letselschade in het buitenland.

Heeft uzelf of uw cliënt letselschade opgelopen, dan kunnen wij helpen. Hieronder leest u wat wij als letselschadebureau voor u doen:

  • Het begint met een vrijblijvend gesprek en advies.
  • Kiest u voor Flyct, dan gaan onze specialisten voor je aan de slag. U krijgt een eigen expert toegewezen. Diegene begeleidt u tijdens het traject.
  • Onze juristen en experts overleggen met de tegenpartij. Hierbij stellen we de aansprakelijkheid vast en bepalen we wie schuldig is aan het ongeluk. 
  • Het vaststellen van de claim en de hoogte van de schadevergoeding.
  • We houden u van elke stap in het proces op de hoogte.  

Wat wij voor u doen, kost u niets. De kosten die wij maken, worden betaald door de tegenpartij. Mocht het niet tot een claim komen, dan is onze dienstverlening ook gratis.

Onze letselschadespecialisten werken door heel Nederland en hebben tientallen jaren  ervaring in in de letselschadebranche. 

Weten hoeveel schadevergoeding u kunt krijgen na uw ongeluk?

Doe de test
letselschadebureau

Van schade naar een zaak

Bent u gewond geraakt bij een ongeluk? En heeft iemand anders de schuld van het ongeluk? Dan kunt u misschien een schadevergoeding krijgen. Bent u benieuwd of u een vergoeding kunt claimen, neem dan contact met ons op. We leggen hieronder uit wat er gebeurt nadat u contact met ons heeft opgenomen.

Stappen in een letselschadezaak

  1. Een medewerker van ons team Juridisch advies en Intake neemt contact met u op. Zij bellen u om uw zaak te bespreken.
  2.  Na het gesprek met u, bepaalt onze medewerker of het mogelijk is om een schadevergoeding te claimen.
  3. Nemen wij uw zaak aan, dan krijgt u een eigen letselschadespecialist uit ons team. Dit is uw contactpersoon en degene die met uw zaak aan de slag gaat.
  4. Uw specialist gaat in overleg met de tegenpartij en stelt een claim op. Deze stap in het proces kan weken, maanden en soms zelf jaren duren. Dit kan voor u frustrerend en onzeker zijn. Maar wij doen er alles aan om het proces zo snel mogelijk te laten verlopen. We gaan voor een eerlijke claim en een snelle afhandeling van uw zaak.
  5. De laatste stap in het traject is dat de schadevergoeding wordt bepaalt en uitbetaald.

Experts van Flyct letselschadebureau

Bij ons letselschadebureau werken veel verschillende specialisten. Ze hebben elk een eigen regio waarin ze werken, zo werken we door heel Nederland. We hebben veel ervaring met allerlei verschillende soorten ongelukken en letselschades. Dus we kunnen u altijd helpen en passend advies geven.

Kosten van het inhuren van een letselschadebureau

Wanneer Flyct voor u een letselschadezaak behandelt, betaalt u daar niets voor. De kosten die we maken, verhalen we op de tegenpartij. Dit is degene die het ongeluk heeft veroorzaakt waarbij u gewond bent geraakt. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de kosten of hoge rekening die u moet betalen. Het hele traject kost u niets.

Ook wanneer erg geen schadevergoeding betaald wordt in een zaak, betaalt u niets.

Vrijblijvend in gesprek met Flyct

Wilt u weten of wij u kunnen helpen met uw letselschadezaak? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder: 088 – 100 4300 of nieuweschade@flyct.nl
Of vul het formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Benader mij*