Ontdek na 3 vragen uw recht op schadevergoeding

Beantwoord deze drie vragen in onze letselschadetest. En ontdek snel of u een schadevergoeding kunt krijgen. Heeft u recht op een vergoeding? Dan helpen onze experts u gratis, de kosten worden betaald door de tegenpartij. En ons advies is vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast.

Wat voor ongeluk heeft u gehad?

Hoe lang geleden heeft u het ongeluk gehad?

Bent u gewond geraakt bij het ongeluk?
Hidden
Bent u naar een dokter geweest, na het ongeluk?

Verstuur uw antwoorden

Bedankt voor het invullen van de Flyct letselschadetest. Op basis van uw antwoorden, heeft u misschien recht op een schadevergoeding. Verstuur nu uw antwoorden. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op om uw zaak te bespreken. Onze hulp is altijd gratis en vrijblijvend. U zit nergens aan vast.
Naam

Voorbeelden schadevergoedingen

We geven u graag wat voorbeeldzaken, zodat u een beeld heeft van de schadevergoeding die u eventueel zou kunnen krijgen.

Voorbeeld verkeersongeluk
Een man van 28 had een whiplash door een verkeersongeluk. Door de klachten van de whiplash kon hij het bedrijf van zijn vader niet overnemen. In zijn schadevergoeding is rekening gehouden met het verdriet wat hij hiervan heeft. Daarnaast houdt de rechtbank er rekening mee met dat deze man nog jong is en dat hij blijvend letsel heeft overgehouden aan het ongeluk. Hij krijgt een schadevergoeding van ongeveer €11.500.

Voorbeeld ongeluk tijdens het werk
Een man van 45 heeft tijdens zijn werk een motorkettingzaag op zijn voet gekregen. Zijn voet was gebroken en had verwondingen aan zijn pees. Uit onderzoek bleek dat de ketting van de zaag niet goed gesmeerd was en dat de zaag bot was. Daarom is de werkgever van deze man aansprakelijk. De man heeft 4 maanden niet kunnen werken en heeft 8 weken gerevalideerd. Zijn schadevergoeding was ongeveer €2000,-.

Voorbeeld ongeluk met een dier
Een man is door een aangelijnde hond in zijn arm gebeten. Zijn arm is in het ziekenhuis gehecht. De man heeft voor de psychische en lichamelijk schade een bedrag gekregen van ongeveer €500,-.