Hoe gaan wij te werk?

Als u uw letselschadezaak laat behandelen door Flyct krijgt u, na uw intake gesprek, een behandelaar toegewezen die het beste bij u past. Onze medewerkers luisteren aandachtig naar uw verhaal en onderzoeken of u in aanmerking kunt komen voor een schadevergoeding. Zij kijken naar de beste fit met één van onze behandelaars.

Tijdens uw letselschadetraject kunt u uw dossier via een beveiligde internetapplicatie inzien. U bent op deze manier altijd op de hoogte van de stand van zaken. En de communicatie tussen u en uw behandelaar loopt op deze manier soepeler.

Het proces in stappen

Wij helpen u om de juiste persoon aansprakelijk te stellen. U kunt iemand aansprakelijk stellen wanneer u niet zelf het ongeluk heeft veroorzaakt en wanneer de ander de schuld erkent.
Dit zijn de stappen die wij voor u zetten:

  • Het aansprakelijk stellen van de tegenpartij
  • Schadeposten inventariseren
  • Schadevergoeding vaststellen
  • Schadevergoeding claimen
  • Uitbetaling

Gelijk weten of u recht heeft op een schadevergoeding? Doe hier onze letselschade test.

Moet ik betalen voor een letselschadezaak bij Flyct?

Als u een letselschadezaak start bij Flyct worden alle kosten verhaald op de tegenpartij, onze dienstverlening is dus gratis. Mochten wij niets voor u verhalen, betaalt u ook niets. De letselschade specialisten van Flyct helpen u bij verschillende soorten letsel en/of ongelukken. Het kan gaan om een verkeersongeval, bedrijfsongeval, schade in het buitenland of bijvoorbeeld letsel door een dier.

Ontevreden over uw huidige belangenbehartiger?

Wanneer u ontevreden bent over de afhandeling van uw letselschadezaak bij een ander bureau, biedt Flyct u de mogelijkheid om een second opinion te laten uitvoeren. Onze letselschadespecialisten nemen uw zaak kort en ervaren onder de loep en bekijken waar nog winstpunten liggen. We volgen hierin onderstaand traject.

Stappen in het traject

  1. Vraag een kopie op van uw letselschadedossier bij uw belangenbehartiger
  2. Stuur dit dossier naar Flyct
  3. Onze specialisten voeren kosteloos een second opinion scan uit
  4. U krijgt binnen twee weken een advies over het vervolgtraject

Bel of mail ons voor een second opinion. Geef in het telefoongesprek of uw mail aan dat het om een second opinion gaat, dan kunnen wij u beter helpen.

U kunt ons bereiken via: T 088 100 43 57 of nieuweschade@flyct.nl

Team

Het verhalen van schade is specialistisch werk en vereist dan ook een deskundig expert. Bij Flyct werken wij met professionele letselschade-specialisten, juristen, medisch adviseurs en arbeidsdeskundigen. Klik hier om (digitaal) kennis te maken met ons team.

Contact

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op via: nieuweschade@flyct.nl of bel naar 0881004300.

 

Of vul het formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Aanhef*
Naam*
Benader mij*