Over Flyct - Flyct

Over Flyct

Flyct is een letselschadebureau en heeft twee kantoren in Nederland: ons hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel en een kantoor in Assen. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht. Dit is waarom onze letselschade specialisten door heel het land werken. Er is dus altijd een expert bij u in de buurt.

Als u uw letselschadezaak laat behandelen door Flyct krijgt u, na uw intake gesprek, een behandelaar toegewezen die het beste bij u past. Onze medewerkers luisteren aandachtig naar uw verhaal en onderzoeken of u in aanmerking kunt komen voor een schadevergoeding. Zij kijken naar de beste fit met één van onze behandelaars.

Hoe gaan wij te werk?

Tijdens uw letselschadetraject kunt u uw dossier via een beveiligde internetapplicatie inzien. U bent op deze manier altijd op de hoogte van de stand van zaken. En de communicatie tussen u en uw behandelaar loopt op deze manier soepeler.

Wij helpen u om de juiste persoon aansprakelijk te stellen. U kunt iemand aansprakelijk stellen wanneer u niet zelf het ongeluk heeft veroorzaakt en wanneer de ander de schuld erkent.

Dit zijn stappen wij voor u zetten:

  • Het aansprakelijk stellen van de tegenpartij
  • Schadeposten inventariseren
  • Schadevergoeding vaststellen
  • Schadevergoeding claimen
  • Uitbetaling

Gelijk weten of u recht heeft op een schadevergoeding? Doe hier onze letselschade test.

Moet ik betalen voor een letselschadezaak bij Flyct?

Als u een letselschadezaak start bij Flyct worden alle kosten verhaald op de tegenpartij, onze dienstverlening is dus gratis. Mochten wij niets voor u verhalen, betaalt u ook niets. De letselschade specialisten van Flyct helpen u bij verschillende soorten letsel en/of ongelukken. Het kan gaan om een verkeersongeval, bedrijfsongeval, schade in het buitenland of bijvoorbeeld letsel door een dier.

Team

Het verhalen van schade is specialistisch werk en vereist dan ook een deskundig expert. Bij Flyct werken wij met professionele letselschade-specialisten, juristen, medisch adviseurs en arbeidsdeskundigen. Klik hier om (digitaal) kennis te maken met ons team.

Contact

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op via: nieuweschade@flyct.nl of bel naar 0881004300.

088 100 43 00

Wat is u overkomen?

Wat is u overkomen?

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak kennis met Flyct:

Maak kennis met Flyct

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Flyct is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL)