Ongeval in het buitenland

Als u op reis gaat, doet u dat niet met het idee bij een ongeval of geschil betrokken te raken. Als dat dan gebeurt, komt er veel op u af. Toch is het heel belangrijk dat u juist dan een aantal acties neemt, om uw rechten veilig te stellen. De regels verschillen namelijk per land en schade wordt behandeld volgens de wetgeving van het land waar het ongeluk gebeurd is. Wij hebben veel ervaring bij (letsel)schade als gevolg van een ongeval in het buitenland. Het rechtssysteem verschilt (ook in Europa) enorm per land en Flyct weet hierin de weg. Wij helpen u daarbij en als het nodig is kunnen wij ook gebruikmaken van ons advocatennetwerk. Naast slachtoffers helpen wij ook werkgevers bij het verhalen van (loon)schade.

De kosten van juridische hulp in het buitenland zijn vaak helaas niet verhaalbaar op de tegenpartij. Heeft u geen rechtsbijstandverzekering en wilt u weten of Flyct u kan helpen? Klik dan hieronder voor onze letselschadetest.

Weten hoeveel schadevergoeding u kunt krijgen na uw ongeluk?

Doe de test
buitenland

Rechtsbijstand in het buitenland

In opdracht van verschillende rechtsbijstandverzekeraars (o.a. DAS, Achmea, SRK en Univé) kunnen wij u ook helpen bij andere juridische problemen in het buitenland. Wij hebben alle nodige kennis en ervaring opgedaan waardoor onze eigen juristen vaak zelf al advies kunnen geven en bijstand kunnen verlenen. Als het nodig is kunnen wij ook een advocaat of andere deskundige inschakelen dankzij ons uitgebreide netwerk. Wij kunnen u dan bij het verdere traject begeleiden. Wij controleren de advocaat en zorgen waar nodig voor vertaling.

Meer lezen over rechtsbijstand in het buitenland? Klik dan hier.

Flyct heeft een uitgebreid Europees netwerk

Dankzij een uitgebreid Europees netwerk van kantoren kunnen wij u ook helpen als u bijvoorbeeld tijdens een zakenreis of vakantie in het buitenland door toedoen van een ander letsel oploopt. Maar het kan ook zijn dat u met uw buitenlandse werkgever een geschil heeft. Of met de verkoper van de door u vanuit het buitenland geïmporteerde auto. Of een issue met de aannemer als verbouwer van uw tweede woning. Talloze voorbeelden zijn verder te bedenken.

Lees op deze pagina hoe wij u kunnen helpen met het verhalen van uw letselschade.

Schade in het buitenland

Kosten advies juridisch geschil buitenland

U betaalt bij ons altijd €250,- adviestarief. We leggen u graag uit wat wij voor dit bedrag voor u doen. Flyct verzamelt informatie. Wij onderzoeken of wij u met een redelijke kans op succes kunnen helpen. Onze specialisten beoordelen daarbij het toepasselijk recht, de aansprakelijkheid en andere relevante onderwerpen. Vervolgens krijgt u een uitgewerkt advies van ons. U besluit daarna pas of u Flyct international voor de verdere behandeling inschakelt.

Heeft u nog vragen?

Neem contact op met Bas van ons team Buitenland via nieuweschade@flyct.nl of bel naar 088 100 43 00.

Of bekijk onze contactpagina
Bas du Mez