Flyct helpt met letselschade op uw wintersport

Tijdens de wintersport bestaat de kans dat u letselschade oploopt. Bijvoorbeeld omdat iemand anders u omver skiet of omdat iemand anders een auto-ongeluk heeft veroorzaakt. Flyct Letselschade kan u helpen bij het vergoed krijgen van uw schade.

Het vergoed krijgen van letselschade tijdens de wintersport kan ingewikkeld zijn, omdat de regels per land verschillen. Als u vergeten bent om plaatselijk bepaalde verslagen op te vragen of papieren in te vullen, kan het zijn dat u uw schadevergoeding misloopt. Overigens verschilt ook de maximale hoogte van schadevergoeding per land.

Gelukkig zijn de letselschadespecialisten van Flyct bekend met de plaatselijke regels in veel wintersportlanden en zijn ze gewend om te bemiddelen in het claimen van letselschade tijdens de wintersport. Wilt u met één van onze specialisten overleggen? Neem dan vooral contact met ons op via 088 – 100 43 00 of nieuweschade@flyct.nl. Wij helpen u graag verder.

Weten hoeveel schadevergoeding u kunt krijgen na uw ongeluk?

Doe de test
wintersport

Advieskosten letselschade in het buitenland

De kosten voor het advies van wintersport letselschade is €250,-. Voor dit bedrag verzamelt Flyct informatie en onderzoeken we of wij u met een redelijke kans op succes kunnen helpen. Onze specialisten beoordelen daarbij het toepasselijk recht, de aansprakelijkheid en andere relevante onderwerpen. Vervolgens krijgt u een uitgewerkt advies van ons. U besluit daarna pas of u Flyct international voor de verdere behandeling inschakelt.

Wilt u eerst weten of u recht hebt op schadevergoeding? Doe dan onze letselschadetest voor het buitenland.

Hulp nodig bij wintersport letsel?

Ons buitenland team staat voor je klaar. Neem contact op via nieuweschade@flyct.nl of bel naar 088 100 43 00.

Benader mij*

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn de meest voorkomende ski ongevallen?

  Wintersport kan gevaarlijk zijn. Ski ongevallen kunnen tot ernstig letsel leiden. Uw letselschade kunt u vaak vergoed krijgen.

  Vaak ontstaat letselschade na een ski ongeluk door de onoplettendheid van de skiërs, een onaangepaste snelheid of door onvoldoende fysieke voorbereiding.

  De meest voorkomende ski ongevallen zijn:

  • Eenzijdige ski ongevallen
  • Valpartijen die voor eigen rekening komt (door pech of onvoorzichtigheid)
  • Valpartijen door andere partij

  Als de letselschade ontstaat door een ander is de kans groot dat Flyct u kan helpen bij uw letselschade. Hij of zij is namelijk aansprakelijk voor uw letselschade. Neem contact met ons op!