Letselschade wintersport - Flyct letselschade

Letselschade wintersport

letselschade wintersport

Een wintersportvakantie is natuurlijk een heerlijke vakantie. U bent actief bezig, veel buiten en vaak gezellig met vrienden en familie. Maar het is ook een vakantie waarin er weleens ongelukken gebeuren. En dan kan het zijn dat u tijdens uw wintersport letselschade oploopt. Bijvoorbeeld omdat iemand anders u omver skiet of omdat iemand anders een auto-ongeluk heeft veroorzaakt. Flyct Letselschade kan u helpen bij het vergoed krijgen van uw schade.

Meteen ontdekken of u recht heeft op een schadevergoeding?

Doe dan nu de test

Flyct helpt met letselschade op uw wintersport
Het vergoed krijgen van letselschade tijdens de wintersport kan ingewikkeld zijn, omdat de regels per land verschillen. Als u vergeten bent om plaatselijk bepaalde verslagen op te vragen of papieren in te vullen, kan het zijn dat u uw schadevergoeding misloopt. Overigens verschilt ook de maximale hoogte van schadevergoeding per land.

Gelukkig zijn de letselschadespecialisten van Flyct bekend met de plaatselijke regels in veel wintersportlanden en zijn ze gewend om te bemiddelen in het claimen van letselschade tijdens de wintersport. Wilt u met één van onze specialisten overleggen? Neem dan vooral contact met ons op via 088 – 100 43 00 of nieuweschade@flyct.nl. Wij helpen u graag verder.

Advieskosten letselschade in het buitenland
De kosten voor het advies van wintersport letselschade is €250,-. Voor dit bedrag verzamelt Flyct informatie en onderzoeken we of wij u met een redelijke kans op succes kunnen helpen. Onze specialisten beoordelen daarbij het toepasselijk recht, de aansprakelijkheid en andere relevante onderwerpen. Vervolgens krijgt u een uitgewerkt advies van ons. U besluit daarna pas of u Flyct international voor de verdere behandeling inschakelt.

Wilt u eerst weten of u recht hebt op schadevergoeding? Doe dan onze letselschadetest voor het buitenland.

088 100 43 00

Wat is u overkomen?

Wat is u overkomen?

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak kennis met Flyct:

Maak kennis met Flyct

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Flyct is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL)