Even voorstellen…Eva Hijma

Mijn naam is Eva Hijma, ik ben 25 jaar, woon in het prachtige Leiden en sinds vorige maand mag ik mijzelf letselschadebehandelaar bij Flyct noemen!

Ik heb Rechten gestudeerd aan de VU (Amsterdam) met als specialisatie Aansprakelijkheidsrecht & verzekering. Mijn masterscriptie heb ik dan ook geschreven over werkgeversaansprakelijkheid bij beroepsziekten. De samenvatting van mijn scriptie is gepubliceerd in het NJB. Tijdens en na mijn studie heb ik bij een advocatenkantoor (gespecialiseerd in letselschade) gewerkt, waardoor mijn interesse in dit vakgebied is gewekt.

Flyct staat bekend als een zeer goede en betrokken organisatie. Ik vind het erg belangrijk dat slachtoffers centraal staan in hun eigen letselschadezaak. Zij zijn immers buiten hun wil in een vervelende situatie terecht gekomen en hebben daar ook nog eens lichamelijke en dikwijls financiële schade aan overgehouden. Ik vind het een uitdaging en haal er voldoening uit om cliënten daadwerkelijk te kunnen helpen om hun schade te verhalen, terwijl zij werken aan hun herstel. En hen met een goed gevoel het proces te laten afsluiten.

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Daarnaast reis ik graag en ben ik gek op lekker eten, koken en fotografie.