Flyct nieuwe themapartner ZZP Barometer

Flyct is per 1 juni jl. partner geworden van ZZP Barometer.

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland.

Sinds 2008 wordt kennis verzameld op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel.

Als dé nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar themapartners en experts.

Nederland telt op dit moment zo’n 1,5 miljoen zzp’ers.

Uiteraard loopt ook een deel van deze groep letsel op. Bij het behartigen van de belangen van het slachtoffer spelen hele andere zaken dan bij een letselschadeslachtoffer die in loondienst werkt.

Met deze reden heeft Flyct een aantal juristen in dienst, die alleen ondernemers met letsel bijstaan. Zij kunnen heel gericht beoordelen wat nodig is om de persoon, waar mogelijk, weer terug aan het werk te krijgen en daarnaast kunnen zij een goede beoordeling maken van de geleden en te lijden schade.

Door aansluiting bij ZZP Barometer hoopt Flyct een bijdrage te leveren aan de informatievoorziening rondom het thema ‘letselschade’ en zzp’ers te helpen op het moment dat ze letsel hebben opgelopen.

Bent u zelf zzp’er of heeft u zzp’ers als klant? Kijk hier wat de ZZP Barometer voor u of uw klant kan betekenen: https://zzpbarometer.nl/