Jeremy van Vugt treedt toe als Manager Business Development & Innovatie

Met genoegen kondigt Flyct Letselschade aan dat Jeremy van Vugt een nieuwe stap in zijn carrière zet binnen de organisatie. Vanaf januari 2024 vervult hij de rol van Manager Business Development & Innovatie.

Achtergrond Jeremy van Vugt

Na een succesvolle periode van 8 jaar als lid van het Materieel team, waar hij sinds 2019 als manager de afdeling aanstuurt, maakt Jeremy de overstap naar het commerciële team van Flyct Letselschade. In zijn nieuwe functie zal Jeremy zich richten op commerciële activiteiten en innovatie, waarbij hij zijn deskundigheid en ervaring inzet om de groei en innovatie van het bedrijf verder te stimuleren.

Flyct Letselschade

Deze verschuiving komt op een moment dat Flyct Letselschade zich blijft inzetten voor innovatie en groei in de branche. Jeremy zijn betrokkenheid bij het commerciële team zal bijdragen aan het versterken van de positie van het bedrijf als marktleider en het verbeteren van de dienstverlening aan gewaardeerde klanten.

Flyct Letselschade blijft toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten en kijkt uit naar een succesvolle samenwerking met Jeremy in zijn nieuwe rol.