Mariëtte van Eijk

Gepubliceerd: 30-1-2014

Inmiddels 3 maanden na mijn start bij Flyct, wordt het tijd om mij voor te stellen.

Ik ben Mariëtte van Eijk. In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met goudsmeden en wanneer de temperaturen weer stijgen kun je mij weer op mijn racefiets vinden.

De letselschadebranche was voor mij tot voor kort onbekend terrein. Via mijn vorige werk als consultant personeels-bemiddeling, kwam ik in contact met Flyct.

Ik was direct enthousiast over de organisatie en heb, om een goede selectie te kunnen maken, een dagje meegekeken bij zowel het secretariaat als support, om vervolgens mee te gaan met een bezoek. Ik heb nooit geweten wat ik wilde, tot ik deze dag had meegekeken. Het is dan ook een weloverwogen beslissing geweest om de overstap naar de letselschadebranche te maken.

Ondanks het feit dat ik geen achtergrond heb in dit vak, probeer ik er alles aan te doen om zoveel mogelijk kennis op te doen en kijk ik er naar uit om te kunnen beginnen met opleidingen en ben dan ook erg blij met de kans die ik hier krijg.

Vanuit mijn vorige baan ben ik gewend om veelvuldig contact te onderhouden met verschillende partijen en cliënten, wat mij hier uiteraard goed van pas komt. Ik vind het ontzettend leuk en dankbaar werk om slachtoffers bij te kunnen staan en te kunnen ondersteunen in een voor hen onbekende wereld, zelf hebben zij meestal al zorgen genoeg!

 

[new_royalslider id=”5″]