Nieuwe afdeling binnen Flyct: Compensation & Recovery

Compensation & Recovery, een hele mond vol en juist daarom ook precies passend. Als nieuwe afdeling binnen Flyct zijn wij namelijk op  4 verschillende disciplines actief:

– Kortdurend letsel (tot een herstelduur van ruim 3 maanden)
– Loonregres
– Internationale materiële verkeersschade
– Binnenlandse materiële verkeersschade

Deze laatste activiteit is voor Flyct een relatief nieuwe tak van sport, maar een mooie stap die aansluit op de ambitie om onze dienstverlening voor onze klanten steeds completer te maken.

Zoals bekend, is Flyct als belangenbehartiger uitsluitend actief aan de consumentenkant van de markt. In tegenstelling tot Van Ameyde Nederland die zich juist richt op de “betalende kant”. Het was dan ook een logisch vervolg dat wij, als dochter Van Ameyde Nederland, de regresafdeling zouden overnemen. Zodat er een duidelijke scheiding ontstaat.

Maar waar staat Compensation & Recovery voor?  En waarom in het Engels?

compensation

 

 

 

 

Recovery

 

 

 

 

 

Zoals u kunt zien, sluit dit alles mooi aan op onze activiteiten. De Engelse naam is een bewuste keuze geweest omdat wij ons ook met internationale schade bezighouden.

De service die u van ons op de al bekende terreinen gewend bent, kunt u uiteraard ook binnen de nieuwe afdeling  verwachten!

Het team van de afdeling Compensation & Recovery bestaat uit 10 ervaren (letsel)schade-behandelaren en zij staan graag voor u en uw klanten klaar!