Nieuwe collega: Berlinda Meilink

Kwaliteit, betrokkenheid en persoonlijk contact

Sinds maart 2014 ben ik, Berlinda Meilink, als letselschade-expert werkzaam bij Flyct. Ik ben een mensen-mens, 42 jaar jong, gelukkig getrouwd en heb 2 zonen van 9 en 6 jaar. Ik ben opgegroeid in het prachtige tukkerland en na de middelbare school ben ik vertrokken naar het zuiden. Aan de Universiteit Maastricht heb ik zowel rechten als gezondheidswetenschappengestudeerd.

Na ruim 12 jaar de belangen van de verzekeraar te hebben vertegenwoordigd, heb ik vier jaar geleden bewust gekozen voor het exclusief verlenen van bijstand aan slachtoffers.

Ondersteuning waar slachtoffers echt verder mee kunnen

Letselschade heeft grote impact op het leven van slachtoffers en naasten. Het slachtoffer wordt ongevraagd opgezadeld met veel problemen. Ik vind het belangrijk dat iemand in de staat wordt gesteld zijn/haar leven na een ingrijpende gebeurtenis weer zo goed mogelijk te herpakken. Het nastreven van financiële compensatie is een niet onbelangrijk aspect. En in dat traject staat voor mij letselschadebehandeling in het teken van betrokken en persoonlijk contact met mijn klant.

De afgelopen 4 jaar heb ik met veel passie en inzet bij ARAG Amsterdam gewerkt. Onlangs heb ik de overstap gemaakt naar Flyct omdat het een kantoor is waar ik kwaliteit, betrokkenheid met klant en persoonlijk contact kan combineren.