RISK Verzekeringen en Flyct (letsel)schadespecialisten gaan samenwerking aan

flyct
Per 1 juli jl. zijn de InsurTech serviceprovider en het schade expertisebureau een samenwerking aangegaan op het gebied van het afhandelen van schadeclaims.RISK biedt via de website Ikwilclaimen.nl een schade verhaalservice aan haar klanten en bezoekers. Flyct gaat deze schadeclaims behandelen.

Jos Bassa, projectleider bij RISK, hierover: “RISK streeft naar de beste service voor klanten en bezoekers van de website, ook als ze voor een schade zelf geen polisdekking hebben. Daarom wilden we onze verhaalservice op het gebied van autoschade ook voor hen die schade hebben opgelopen aan hun bromfiets, snorfiets of motor. In de zoektocht naar een partner die kwaliteit en klanttevredenheid biedt, was Flyct steeds bereid om met ons mee te denken. Ook op andere gebieden gaan we onze verhaalservice uitbreiden, maar daarover volgt later meer informatie.”

Stefan van der Leun, manager marketing & sales bij Flyct vult aan: “Flyct behandelde tot 1 juli jl. geen schadeclaims met betrekking tot bromfietsen, snorfietsen en motoren. Maar toen Jos contact met mij opnam en de vraag stelde, heb ik samen met mijn collega Jeremy van Vugt, manager van de afdeling materieel regres de mogelijkheden onderzocht en een voorstel gedaan. Na een aantal gesprekken hebben we besloten deze mooie samenwerking aan te gaan”.

Naast het verhalen van de materiële schade gaat Flyct de (letsel)schade, die de bestuurder heeft opgelopen, verhalen op de aansprakelijke partij. Is deze persoon in loondienst en heeft de werkgever als gevolg van het ongeval (loon)schade opgelopen, dan verhaalt Flyct ook deze schade voor de werkgever.” Kortom de samenwerking tussen Risk Verzekeringen en Flyct (Letsel)schadespecialisten biedt een grote meerwaarde voor de klanten en bezoekers van Ikwilclaimen.nl.”, aldus beide bedrijven

Onderschrift foto: Peter Schokker (r), directeur RISK en Stefan van der Leun (l) van Flyct tekenen, in aanwezigheid van Jos Bassa (r) en Jeremy van Vugt (l), de samenwerkingsovereenkomst.

flyct-friss-overeenkomst