Vooral de persoonlijke aandacht spreekt ons erg aan

“Mijn naam is Geert Strabbing en ben werkzaam als adviseur en schadebehandelaar bij Huis Verzekeringen en Hypotheken in Zuidbroek (Gr.)

We doen al ruim 10 jaar – naar volle tevredenheid – zaken met Flyct en haar rechtsvoorganger Korevaar Van Dijk.

Vooral de persoonlijke aandacht voor de schadelijdende en de korte lijnen met de behandelaar spreken ons erg aan. Verhaalschades verwijzen we door naar Flyct. Het voorkomt vooral veel onnodige, tijdrovende discussies en correspondentie met een tegenpartij. Je meldt de schade per mail en krijgt daarop snel een terugkoppeling met een zaaknummer. Na het verhalen van de schade krijg je een keurig bericht over de uitbetaling. Aan collega kantoren kan ik Flyct van harte aanbevelen”.

Wat kan Flyct voor assurantie tussenpersonen betekenen? Wanneer een verzekerde zich met schade meldt bij zijn/haar tussenpersoon, dan kan er – als er naast materiële schade sprake is van letselschade – een verwijzing naar ons kantoor plaatsvinden.

Voor de tussenpersoon een extra service die aangeboden kan worden aan de verzekerde, voor de verzekerde het juiste loket om (juridisch) bijgestaan te worden in de begeleiding naar (waar mogelijk) herstel en het vorderen van een rechtvaardige vergoeding van de geleden schade.

Onze kosten worden betaald door de aansprakelijke verzekeraar en daarmee kunnen wij u en uw verzekerden kosteloze bijstand aanbieden.

Op het moment dat u als asssurantie tussenpersoon werkzaamheden heeft verricht vóór overdracht aan Flyct, dan komen deze werkzaamheden voor vergoeding in aanmerking. Vraag ons naar de voorwaarden.