Zo leert u mij beter kennen: Angela de Wit

Mijn naam is Angela de Wit en ik ben sinds november 2014 als letselschadebehandelaar werkzaam bij Flyct. Ik ben 22 jaar en geboren en getogen in Ouderkerk aan de Amstel, een dorpje onder de rook van Amsterdam. Op dit moment woon ik samen met mijn vriend in het Groene Hart.

In augustus 2014 heb ik met succes de selectieve master Aansprakelijkheid en Verzekering aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond. Tijdens mijn studie ben ik onder andere als student-assistent Pensioenrecht werkzaam geweest bij de Vrije Universiteit. Ook heb ik stage gelopen bij Stadermann Luiten Advocaten, Wille Donker Advocaten en de Verenigde Assurantiebedrijven Nederland. Verder ben ik actief geweest als vrijwillig juridisch adviseur bij de rechtswinkel in Alphen aan den Rijn.

Cliënten moet krijgen waar ze recht op hebben

Door mijn master en de verschillende stages is mijn interesse in het letselschadevak gewekt. Het bijstaan en centraal stellen van cliënten en ervoor zorgen dat ze krijgen waar ze recht op hebben, spreekt mij erg aan. Zij worden immers vaak ongevraagd en onverwachts geconfronteerd met diverse zaken die uit hun letsel voortvloeien. Bij Flyct komen onze cliënten op de eerste plaats. Dt sluit naadloos aan bij mijn opvatting over de behandeling van letselschadezaken.  

Naast het werk besteed ik mijn energie graag aan alles dat met fietsen te maken heeft: wielrennen, spinnen en mountainbiken. De afgelopen twee jaar heb ik bijvoorbeeld meegedaan aan tourversie van de Amstel Gold Race.