Nieuws

Frans Overkleeft, onze nieuwe letselschade-expert

Per 1 december 2013 ben ik bij Flyct Letselschade in dienst gekomen als letselschade-expert. Vandaar dat ik mij via deze nieuwsbrief graag even aan u voorstel. Mijn naam is Frans Overkleeft, ik ben 39 jaar oud, getrouwd en afgelopen september vader geworden van een schitterende dochter.

Nadat ik in 2004 als meester in de rechten ben afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam, ben ik in 2005 als letselschadejurist in dienst getreden bij SRK Rechtsbijstand. Mijn scriptie heb ik overigens geschreven over een terugkerend heet hangijzer in de letselschadebranche, namelijk: no cure, no pay.

Bij SRK Rechtsbijstand heb ik de afgelopen 8,5 jaar met veel plezier honderden letselschadeslachtoffers met raad en daad bijgestaan. Daarnaast heb ik gedurende die periode de (permanente) interne opleiding personenschade gevolgd.

De doelstelling van Flyct sprak mij aan…

Omdat ik mij verder wilde specialiseren en ontwikkelen, maar ook het persoonlijk contact met cliënten altijd als één van de leukste onderdelen van mijn werk heb ervaren, heb ik de overstap gemaakt naar Flyct. De doelstelling van Flyct om te allen tijde te streven naar het beste voor de klant, onder meer door middel van optimalisatie van de dienstverlening op innovatieve wijze, sprak mij erg aan.

Mijn motto is dan ook : ‘Samen het beste ervan maken na een ongeval’.

Doe hier onze letselschade test en ontdek de mogelijkheden voor verhaal en uw kans op schadevergoeding na een ongeval of meld meteen hier uw letselschade als gevolg van een ongeval (geen mishandeling of medische misser).

 

[new_royalslider id=”5″]

088 100 43 00

Wat is u overkomen?

Wat is u overkomen?

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak kennis met Flyct:

Maak kennis met Flyct

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Flyct is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL)