Nieuws

Gert-Jan Mijnen

Gert-Jan Mijnen in de schijnwerpers

Sinds september 2014 ben ik, Gert-Jan Mijnen, als directeur operations werkzaam bij Flyct. Ik ben 45 jaar, gelukkig getrouwd en heb 1 dochter van 15 en twee zoons van 13 en 10. Geboren en getogen in het Noord Hollandse Alkmaar, ben ik op mijn 18e vertrokken naar Leiden om daar rechten te studeren.

De afgelopen 19 jaar heb ik bij een grote verzekeraar, Delta Lloyd, gewerkt. In mijn loopbaan bij Delta Lloyd heb ik veel verschillende rollen gehad. Ik ben als leidinggevende werkzaam geweest in de commerciële binnendienst, bij productontwikkeling en in de IT. De langste tijd heb ik echter doorgebracht bij de afdeling Letselschade. Flyct leerde ik daar kennen als een innovatieve en kwalitatief hoogstaande belangenbehartiger.

Transparantie en Innovatie
Binnen de letselwereld ben ik betrokken geweest bij de ontwikkeling van de gedragscode behandeling letselschade (GBL), die het proces van schadeafwikkeling transparanter moet maken. Ik vind het belangrijk dat slachtoffers inzicht hebben in de manier waarop hun letselschade wordt afgewikkeld. Ook innovatie heeft mijn warme belangstelling. Ik ben een van de oprichters van Klik & Regel, een bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van middelen om de letselschadeafwikkeling beter te laten verlopen.

Binnen Flyct wil ik mijn ervaring gebruiken om de (interne) organisatie nog beter te laten functioneren. En er daarnaast voor te zorgen dat Flyct de beste belangenbehartiger van het land blijft.

088 100 43 00

Wat is u overkomen?

Wat is u overkomen?

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak kennis met Flyct:

Maak kennis met Flyct

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Flyct is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL)