Nieuws

Flyct gaat verbouwen!

In de laatste nieuwsbrieven die u heeft ontvangen hebben we veel nieuwe medewerkers aan u voorgesteld. De uitbreiding van het aantal collega’s heeft echter tot gevolg dat onze huidige kantoorruimte te klein is geworden. Gelukkig was er binnen het pand nog ruimte beschikbaar. We hebben het architectenbureau Duchenne gevraagd een voorstel te maken om deze nieuwe ruimte in te richten, zodat het één geheel lijkt met de bestaande kantoorruimte. Het architectenbureau had hiervoor weer een aantal goede suggesties. Ook de hal krijgt meteen een behoorlijke facelift.

De verbouwing verloopt voorspoedig

Intussen is de verbouwing begonnen. We verwachten dat deze van de zomer al is afgerond en de nieuwe ruimte in gebruik kan worden genomen door onze medewerkers. Onze afdelingen Marketing, Intake en Support zullen van de nieuwe werkplek gebruik maken.

Bij onze volgende nieuwsbrief zullen we u met een foto een indruk geven van de nieuwe kantoorruimte. Liever hopen we u te zijner tijd persoonlijk op ons kantoor te mogen begroeten. U bent van harte welkom!

088 100 43 00

Wat is u overkomen?

Wat is u overkomen?

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak kennis met Flyct:

Maak kennis met Flyct

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Flyct is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL)