Letschade advocaat in Eindhoven nodig? - Flyct

Letselschade advocaat in Eindhoven

Heeft u letselschade opgelopen en bent u op zoek naar juridische hulp? Flyct is gespecialiseerd in letselschade en verwijst u graag door naar een passende jurist of advocaat.

EEN LETSELSCHADE ADVOCAAT VAN FLYCT INSCHAKELEN

Bij Flyct werken alleen ervaren letselschade juristen en geen letselschade advocaten. Een letselschade advocaat mag procederen voor de rechtbank, een jurist mag dit niet. Toch is er in de meeste gevallen geen letselschade advocaat nodig. 95% van alle letselschadezaken wordt opgelost zonder tussenkomst van de rechter. Één van onze ervaren letselschade juristen kan de zaak met u afhandelen. Doordat wij letselschade juristen hebben door heel Nederland, is er altijd iemand in de buurt die u kan helpen met uw zaak.

Heeft u toch een letselschade advocaat nodig? Dan zorgt Flyct ervoor dat uw zaak volledig wordt overgedragen aan een advocaat die wij kennen en vertrouwen. Uw zaak is bij Flyct dus altijd in goede handen.

Wilt u een afspraak maken met een van onze letselschade juristen of wordt u liever doorverwezen naar een advocaat in Eindhoven? Neem dan contact met ons op via het onderstaande telefoonnummer of emailadres.

088 100 43 00 nieuweschade@flyct.nl

Letselschade advocaat nodig in Eindhoven?

VERTEL ONS UW ERVARING

Als u bijvoorbeeld een bedrijfsongeval of verkeersongeval heeft meegemaakt is het belangrijk dat uw verhaal gehoord wordt. Een ongeval met letselschade heeft namelijk niet alleen lichamelijke impact, ook geestelijk kunt u last ondervinden van de gebeurtenis. Vertel de letselschade jurist of letselschade advocaat wat er is gebeurd. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag en regelen de volledige letselschade zaak:

  • We stellen de veroorzakers aansprakelijk
  • We gaan de strijd aan met de verzekeraar van de tegenpartij
  • We verzamelen bewijsstukken voor een eerlijke schadevergoeding
  • Wij regelen indien nodig een voorschot op uw schadevergoeding
  • Wij claimen uw letselschade

HULP INSCHAKELEN BIJ LETSELSCHADE

“Wanneer u letselschade oploopt, komt er veel op u af. Het belangrijkste is dat u zich kunt richten op herstel. Ik neem de letselschadezaak volledig uit handen en zorg dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.”
– Saša Rijpert-Gruden

We kunnen ons goed voorstellen dat u met veel vragen zit na een ongeval. U kunt zich bijvoorbeeld afvragen of u recht heeft op een schadevergoeding. Laat Flyct u helpen bij het claimen van een (mogelijke) schadevergoeding. Neem daarvoor contact op met Saša of één van onze andere letselschade experts via het onderstaande telefoonnummer of emailadres.

088 100 43 00 nieuweschade@flyct.nl

EEN ADVOCAAT NODIG IN EINDHOVEN?

Schakel een letselschade jurist of advocaat in via Flyct om u bij te staan in uw letselschadezaak in Eindhoven. Nadat u contact opgenomen heeft met Flyct kunt u kosteloos een afspraak maken op ons kantoor in Capelle aan den IJssel. Of de dichtstbijzijnde letselschadespecialist komt naar u toe.

CONTACT MET FLYCT OVER UW LETSELSCHADEZAAK

Hulp nodig bij het claimen van uw schade? Ontvang gratis informatie en vrijblijvend contact via nieuweschade@flyct.nl of 088 100 4300. U krijgt de rechtsbijstand die u nodig heeft.

Wilt u eerst weten of u recht heeft op een schadevergoeding? Doe dan onze letselschadetest. In 2 minuten weet u of uw zaak kans van slagen heeft.

088 100 43 00

Wat is u overkomen?

Wat is u overkomen?

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak kennis met Flyct:

Maak kennis met Flyct

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Flyct is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL)