Letselschade advocaat in Groningen nodig? – Flyct

Letselschade advocaat Groningen

letselschade advocaat in groningen


EEN LETSELSCHADE ADVOCAAT VAN FLYCT INSCHAKELEN

Stel u heeft een ongeluk gehad, bijvoorbeeld in het verkeer, op uw werk of tijdens het sporten. Dat ongeluk is niet uw schuld en u heeft schade opgelopen. Bij schade kunt u denken aan verwondingen, zoals botbreuken, kneuzingen en wonden. Maar ook aan emotionele schade, zoals angst en verdriet. De schade noemen we letselschade. De letselschade experts van Flyct in Groningen kunnen u helpen met deze letselschade. Zij zorgen dat u een rechtvaardige schadevergoeding krijgt voor de schade.

VERTEL ONS UW ERVARING

Heeft u een bedrijfsongeval of verkeersongeval meegemaakt? Dan heeft u vast veel vragen en bent u misschien onzeker over wat u het beste kunt doen. De letselschade experts van Flyct kunnen u hier mee helpen. Zij beantwoorden al uw vragen en kijken samen met u wat een redelijke schadevergoeding voor uw letsel is.  Daarna starten we het letselschadeproces. Dit bestaat uit de volgende stappen:

  • We stellen de veroorzakers aansprakelijk
  • We gaan de strijd aan met de verzekeraar van de tegenpartij
  • We verzamelen bewijsstukken voor een eerlijke schadevergoeding
  • Wij regelen indien nodig een voorschot op uw schadevergoeding
  • Wij claimen uw letselschade

HULP INSCHAKELEN BIJ LETSELSCHADE

Wanneer u een ongeluk heeft gehad, heeft u mogelijk recht op letselschade. Daarvoor is het wel belangrijk dat u het ongeluk niet zelf veroorzaakt heeft en dat u de juiste persoon aansprakelijk stelt. Een letselschade jurist of een letselschade advocaat in Groningen kan u hierbij helpen.

EEN ADVOCAAT NODIG IN GRONINGEN

Bij Flyct werken juristen. Zij kunnen u op dezelfde manier helpen als een letselschade advocaat. Het enige verschil is dat een jurist niet in de rechtbank mag procederen, een advocaat mag dat wel. Maar in 95% van de gevallen, komt een letselschadezaak niet voor de rechtbank. Wanneer er in uw zaak een letselschade advocaat in Groningen nodig is, verwijzen onze juristen u door. U bent welkom op ons kantoor in Assen om uw zaak te bespreken.

CONTACT MET FLYCT OVER UW LETSELSCHADEZAAK

Wilt u even met ons overleggen over uw letselschadezaak? Of heeft u vragen die u graag aan onze letselschade expert wil stellen? Neem dan contact met ons op. U krijgt van ons de rechtsbijstand die u nodig heeft. Dit betekent gratis informatie over uw zaak en we denken met u mee. Onze dienstverlening is op basis van no cure, no pay. Kunnen we u niet helpen, dan is ons advies gratis. Kunnen we u wel helpen? Dan betaalt u ons niet, maar worden onze kosten doorberekent aan de tegenpartij.

Neem contact op met ons en wij helpen u verder.

088 100 43 00 nieuweschade@flyct.nl

088 100 43 00

Wat is u overkomen?

Wat is u overkomen?

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak kennis met Flyct:

Maak kennis met Flyct

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Flyct is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL)