Letselschade advocaat in Utrecht nodig? – Flyct

Letselschade advocaat Utrecht

EEN LETSELSCHADE ADVOCAAT VAN FLYCT INSCHAKELEN

De juristen van Flyct zijn ervaren letselschade juristen. Ze zijn gespecialiseerd in letselschade. Een advocaat of een jurist kan uw letselschade zaak behandelen. Zij zijn hier allebei in opgeleid en kunnen u bijstaan in uw zaak. Er is wel een verschil tussen de twee beroepen. Een advocaat mag in de rechtbank procederen, een jurist mag dit niet. Het grootste verschil is dat alleen advocaten mogen procederen voor de rechtbank, een jurist mag dit niet. Gelukkig komen de meeste letselschadezaken niet in de rechtbank terecht. Daardoor kunnen de juristen van Flyct u in 95% van de letselschade zaken bijstaan. Wanneer we met u uw zaak bespreken, kijken we welke specialist het beste bij u past. Bent u beter af bij een advocaat? Dan verwijzen wij u door. In alle andere gevallen, helpen wij u natuurlijk graag.

Wilt u letselschadevergoeding claimen voor een ongeluk in Utrecht? Neem contact op met de letselschade juristen van Flyct en wij nemen uw zaak graag met u door.

088 100 43 00 nieuweschade@flyct.nl

VERTEL ONS WAT U IS OVERKOMEN

Een ongeluk met letselschade heeft veel invloed op u en uw leven. Misschien ligt u een tijd in het ziekenhuis of moet u thuis lang revalideren. Daarnaast kunt u ook mentale problemen krijgen. U kunt bijvoorbeeld angstig zijn of verdrietig. Daarom is het belangrijk dat u uw verhaal vertelt. Niet alleen aan mensen in uw omgeving, maar ook aan de letselschade jurist van Flyct in Utrecht. Bespreek rustig wat wat er is gebeurd en bespreek uw schade met onze jurist. Daarna gaan wij voor u aan de slag. We nemen onder andere de volgende stappen:

1. De veroorzakers aansprakelijk stellen
2. De strijd aangaan met de verzekeraar van de tegenpartij
3. Bewijsstukken verzamelen voor een eerlijke schadevergoeding
4. Een voorschot regelen op uw schadevergoeding, als dat nodig is
5. Wij claimen uw letselschade met lef!

Neem voor uw zaak contact op met een van de letselschade experts van Flyct in Utrecht via 088 100 43 00 of nieuweschade@flyct.nl.

HULP INSCHAKELEN BIJ LETSELSCHADE

“Wanneer u letselschade oploopt, komt er veel op u af. Dan is het belangrijk dat u zich kunt richten op herstel. Ik neem de letselschadezaak volledig uit handen en zorg dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.”
Saša Rijpert-Gruden: Letselschade-expert

Na een bedrijfsongeluk of verkeersongeluk is het belangrijk om snel de juiste persoon aansprakelijk te stellen. Wij helpen u hier graag bij. Omdat wij ons volledig op uw zaak richten, heeft u tijd om te focussen op uw herstel. Zo nemen wij u veel uit handen en zorgen we voor een eerlijke schadevergoeding

EEN LETSELSCHADE ADVOCAAT NODIG IN UTRECHT?

Letselschade opgelopen in Utrecht? Dan is het verstandig om juridische hulp in te schakelen. De letselschade juristen van Flyct in Utrecht helpen u graag met uw letselschade zaak. Ons hoofdkantoor zit in Capelle aan den Ijssel. Maar onze specialisten werken in heel Nederland, dus ook in Utrecht. We komen graag naar u toe om uw zaak te bespreken.

Vertel ons uw verhaal en wij bekijken samen met u welke specialist – een letselschade advocaat of jurist – het beste bij uw zaak past.

CONTACT MET FLYCT OVER UW LETSELSCHADEZAAK

Schakel een letselschade jurist of advocaat in via Flyct om u bij te staan in uw letselschadezaak in Rotterdam. Als het grootste en meest ervaren letselschadebureau van Nederland is uw zaak bij ons in goede handen. Neem contact op met onze letselschadespecialisten voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Dit kan bij ons op kantoor in Capelle aan den Ijssel of bij u in de buurt.

088 100 43 00 nieuweschade@flyct.nl

088 100 43 00

Wat is u overkomen?

Wat is u overkomen?

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak kennis met Flyct:

Maak kennis met Flyct

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Flyct is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL)