Een letselschade advocaat van Flyct inschakelen

Helaas komen ongelukken regelmatig voor. Bijvoorbeeld tijdens het sporten, het uitlaten van de hond, op de fiets of tijdens uw werk. Is iemand anders de schuldige van het ongeluk? En heeft u schade? Dan kan een letselschade jurist of een letselschade advocaat in Assen u helpen om een schadevergoeding te krijgen. De specialisten van Flyct zorgen dat u een rechtvaardige schadevergoeding krijgt. Daarbij kijken we naar de fysieke schade, bijvoorbeeld een gebroken been of een wond. Maar we kijken ook naar de emotionele schade die u heeft, zoals angst en verdriet. Wilt u uw ongeluk of uw zaak met een van onze letselschade experts in Assen bespreken? Neem dan contact met ons op via 088-100 43 00 of nieuweschade@flyct.nl

Letselschade advocaat Assen

Vertel ons uw verhaal

Wanneer u een ongeluk heeft gehad, kan dat impact hebben op uw leven. Het kan zijn dat u een tijdje in het ziekenhuis ligt, niet kunt werken of misschien wat bang bent geworden. Bij Flyct vinden we het belangrijk om goed naar uw verhaal te luisteren. We bekijken elke zaak met onze volle aandacht en komen met een letselschade advies speciaal voor uw zaak. Weet u niet zeker of u recht heeft op een schadevergoeding? Bespreek uw schade met onze juristen en we denken met u mee.

Hulp inschakelen bij letselschade

De letselschade specialisten van Flyct helpen u bij verschillende soorten letsel. Het kan gaan om letsel na een verkeersongeval, een bedrijfsongeval of een ongeval met een dier. Wij helpen u om de juiste persoon aansprakelijk stellen. U kunt iemand aansprakelijk stellen wanneer u niet zelf het ongeluk hebt veroorzaakt en wanneer die ander schuld erkent. Dit zijn de stappen die wij voor u zetten:

  • Veroorzakers aansprakelijk stellen
  • De strijd aangaan met de verzekeraar van de tegenpartij
  • Verzamelen van bewijsstukken voor een eerlijke schadevergoeding
  • Regelen van een voorschot op uw schadevergoeding, indien nodig
  • Claimen van uw letselschade
  • Uitbetaling van de letselschade

Een advocaat nodig in Assen?

In uw letselschadezaak kan een letselschade jurist of een letselschade advocaat in Assen u helpen. Zij komen beiden op voor uw belangen en kunnen u goed bijstaan in uw zaak. Bij Flyct werken juristen, geen advocaten. Het verschil is dat letselschade advocaten mogen procederen in de rechtbank. Een jurist mag dit niet. Maar 95% van de letselschadezaken komen niet in de rechtbank terecht. Mocht er in uw zaak toch een advocaat nodig zijn, dan verwijst de expert van Flyct u door. We hebben veel contacten in regio Assen.

Contact met Flyct over uw letselschadezaak

Neem contact op met een letselschade jurist van Flyct in Assen om u bij te staan in uw letselschadezaak. Als het grootste en meest ervaren letselschadebureau van Nederland is uw zaak bij ons in goede handen. Neem contact op met onze letselschade specialisten. Een gesprek is altijd vrijblijvend en gratis, ook als er geen zaak uitkomt. Wanneer wij uw zaak wel in behandeling nemen, blijft onze hulp gratis voor u. Onze kosten worden verhaald op de tegenpartij.

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder: 088 – 100 4300 of nieuweschade@flyct.nl
Of vul het formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Benader mij*