Een letselschade advocaat van Flyct inschakelen

Bij Flyct werken letselschade juristen. Het grootste verschil is dat alleen advocaten mogen procederen voor de rechtbank. Toch hoeft 95 procent van alle letselschadezaken nooit voor de rechtbank te verschijnen. Vaak is het dus niet nodig om een advocaat in te schakelen en handelt onze jurist de zaak met u af. Wij bekijken daarom vooraf welke specialist – een jurist of advocaat – het best bij uw zaak past en verwijzen u graag door naar de voor u meest passende behandelaar.

Heeft u letselschade opgelopen in Capelle aan den IJssel en is een ander hiervoor verantwoordelijk? Claim dan een letselschadevergoeding via een ervaren letselschade advocaat of jurist. Neem contact op met Flyct en wij nemen uw zaak graag met u door.

Flyct Hoofdkantoor

Vertel ons uw verhaal

In een letselschadezaak is het belangrijk dat uw verhaal gehoord wordt. Een ongeval met letselschade heeft namelijk niet alleen een lichamelijke impact, ook geestelijk kunt u last ondervinden van de gebeurtenis. Vertel de letselschade jurist van Flyct wat er is gebeurd. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag en regelen de volledige letselschade zaak:

  • We stellen de veroorzakers aansprakelijk
  • We gaan de strijd aan met de verzekeraar van de tegenpartij
  • We verzamelen bewijsstukken voor een eerlijke schadevergoeding
  • Wij regelen indien nodig een voorschot op uw schadevergoeding
  • Wij claimen uw letselschade

Neem voor uw zaak in Capelle aan den IJssel contact op met een van de andere letselschade experts van Flyct via 088 100 43 00 of info@flyct.nl.

Hulp inschakelen bij letselschade in Capelle aan den IJssel

“Wanneer u letselschade oploopt, komt er veel op u af. Het belangrijkste is dat u zich kunt richten op herstel. Ik neem de letselschadezaak volledig uit handen en zorg dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.”
Saša Rijpert-Gruden: Letselschade-expert

Neem contact op met Saša of een van onze andere letselschade experts. Na een bedrijfsongeluk of verkeersongeluk is het belangrijk om snel de juiste persoon aansprakelijk te stellen. Wij helpen u hierbij en zorgen voor een eerlijke schadevergoeding.

Een letselschade advocaat nodig in Capelle aan den IJssel?

Letselschade opgelopen in Capelle aan den IJssel? Dan is het verstandig om juridische hulp in te schakelen. Het voordeel van een letselschade advocaat ten opzichte van een letselschade jurist of expert is dat deze mag procederen bij een rechtbank. In 95% van alle letselschadezaken is dit helemaal niet nodig.

Vertel ons uw verhaal en wij bekijken samen met u welke specialist – een letselschade advocaat of jurist – het beste bij uw zaak past.

De hulp van Flyct bij uw letselschadezaak in Capelle aan den IJssel

Schakel een letselschade jurist of advocaat in via Flyct om u bij te staan in uw letselschadezaak in Capelle aan den IJssel. Als het grootste en meest ervaren letselschadebureau van Nederland is uw zaak bij ons in goede handen. Neem contact op met onze letselschadespecialisten.

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder: 088 – 100 4300 of nieuweschade@flyct.nl
Of vul het formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Benader mij*