Een letselschade advocaat van Flyct inschakelen

Een advocaat of een jurist kan uw letselschade zaak behandelen. Bij Flyct werken letselschade juristen. Het grootste verschil is dat alleen advocaten mogen procederen voor de rechtbank, een jurist mag dit niet. Toch is dit voor u geen probleem, want 95 procent van alle letselschadezaken verschijnt nooit voor een rechtbank. Vaak is het dus helemaal niet nodig om een advocaat in te schakelen en handelt onze jurist de zaak met u af. Wij bekijken daarom vooraf welke specialist – een letselschade jurist of letselschade advocaat in Rotterdam – het best bij uw zaak past en verwijzen u graag door naar de voor u meest passende behandelaar.

Heeft u letselschade opgelopen in Rotterdam en is een ander hiervoor verantwoordelijk? Claim dan een letselschadevergoeding via een ervaren letselschade advocaat of jurist. Neem contact op met Flyct en wij nemen uw zaak graag met u door.

Letselschade advocaat Rotterdam

Vertel ons uw verhaal

In een letselschadezaak is het belangrijk dat uw verhaal gehoord wordt. Een ongeval met letselschade heeft namelijk niet alleen een lichamelijke impact, ook geestelijk kunt u last ondervinden van de gebeurtenis. Vertel de letselschade jurist van Flyct wat er is gebeurd en bespreek uw schade met onze jurist. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag en regelen de volledige letselschade zaak. Het proces van het claimen van letselschade bestaat uit de volgende stappen:

  • We stellen de veroorzakers aansprakelijk
  • We gaan de strijd aan met de verzekeraar van de tegenpartij
  • We verzamelen bewijsstukken voor een eerlijke schadevergoeding
  • Wij regelen indien nodig een voorschot op uw schadevergoeding
  • Wij claimen uw letselschade met lef!

Neem voor uw zaak in Rotterdam contact op met een van de andere letselschade experts van Flyct via 088 100 43 00 of nieuweschade@flyct.nl.

Hulp inschakelen bij letselschade

“Wanneer u letselschade oploopt, komt er veel op u af. Het belangrijkste is dat u zich kunt richten op herstel. Ik neem de letselschadezaak volledig uit handen en zorg dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.”
Saša Rijpert-Gruden: Letselschade-expert

Neem contact op met Saša of een van onze andere letselschade experts. Na een bedrijfsongeluk of verkeersongeluk is het belangrijk om snel de juiste persoon aansprakelijk te stellen. Wij helpen u hierbij en zorgen voor een eerlijke schadevergoeding.

Een advocaat nodig in Rotterdam?

Letselschade opgelopen in Rotterdam? Dan is het verstandig om juridische hulp in te schakelen. Het voordeel van een letselschade advocaat ten opzichte van een letselschade jurist of expert is dat deze mag procederen bij een rechtbank. In 95% van alle letselschadezaken is dit helemaal niet nodig.

Vertel ons uw verhaal en wij bekijken samen met u welke specialist – een letselschade advocaat of jurist – het beste bij uw zaak past.

De hulp van Flyct bij uw letselschadezaak

Schakel een letselschade jurist of advocaat in via Flyct om u bij te staan in uw letselschadezaak in Rotterdam. Als het grootste en meest ervaren letselschadebureau van Nederland is uw zaak bij ons in goede handen. Neem contact op met onze letselschadespecialisten voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Dit kan bij ons op kantoor in Capelle aan den Ijssel of bij u in de buurt.

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder: 088 – 100 4300 of nieuweschade@flyct.nl
Of vul het formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Benader mij*