Flyct kantoor Noord

“Flyct claimt schade. Wij bieden een volwaardige en deskundige dienstverlening op basis van vele jaren ervaring, een no-nonsense mentaliteit en korte communicatielijnen. We zijn betrokken en resultaatgericht. Flyct wil de beste zijn in het noorden des lands. Nee, zelfs in heel Nederland! We willen groot worden door klein te blijven en innovatief te ondernemen.”

Zo… deze tekst kan iedereen knippen en plakken, en is voor alle dienstverlening te gebruiken. Alleen even de naam aanpassen. Een gunst aan de lezer.

Maar wat gaan we nu echt doen?
Met een nieuwe meewerkend voorman en uitbreiding van het al bestaande topteam, gaan wij nog meer mensen helpen. Dat doen we door er altijd voor ze te zijn. We leveren excellente service, hoog gewaardeerd door alle betrokken partijen. Denk aan: medewerkers, slachtoffers, verwijzers, leveranciers en aandeelhouders. Een beoordeling onder 9,1: wij verdrietig. En vastbesloten om het de volgende keer beter te doen. Is er een probleem, wij doen er alles aan om het op te lossen. Kunnen we het niet? Dan laten we je dat ook weten.

We bedienen het noorden van het land vanuit Assen. Je bent van harte welkom daar eens een kop koffie te komen drinken en een goed gesprek te voeren. Maar we komen ook bij jou op kantoor en bij je thuis. Bel, mail of app gewoon eens als jij graag wil dat we jou of jouw klant helpen. Je zult verbaasd zijn over de mogelijkheden.

Benieuwd naar de mensen van Flyct noord?
Ons team ter plaatse bestaat uit Wichard, Steven en Grytsje

Grytsje van den Bergs

Steven Oldenziel

Wichard Doetjes

Maak snel kennis met Team Noord!

Onze letselschade-experts in Assen worden ondersteund door support medewerkers, die vanuit ons kantoor in Capelle aan den IJssel werken.

Onze contactgegevens:
Flyct Noord-Nederland
Apollopad 7
9401 CS, Assen
Telefoon: (+31) 0592-308448

088 100 43 00

Wat is u overkomen?

Wat is u overkomen?

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak kennis met Flyct:

Maak kennis met Flyct

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Flyct is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL)