Nieuws

Ongeval in het buitenland? Wat nu!

Bij een ongeval met letsel in het buitenland komt er veel op mensen af. Vaak is de taal een uitdaging en wat moet er eigenlijk ter plaatse op de ongevalslocatie geregeld worden?

Als men terug is in Nederland kan Flyct deze mensen verder op weg helpen. Wij bieden de mogelijkheid om in het geval van een buitenlandse letselschade vooraf de verhaalsmogelijkheden te bekijken. De rechtssystemen verschillen namelijk behoorlijk, ook binnen de EU. Onze medewerkers van de afdeling buitenland geven hierover een advies aan de hand van de beschikbare informatie. Omdat het vaak niet mogelijk is de buitengerechtelijke kosten te verhalen op een buitenlandse verzekeringsmaatschappij is het advies en mogelijk verdere juridische behandeling in dit geval niet kosteloos.

Op onze website hebben wij per land uitgelegd waar men op moet letten. Wilt u bij voorbaat al weten waar uw verzekerden aan moeten denken op het moment dat er een ongeval in het buitenland plaatsvindt? Kijk dan op: https://flyctletselschade.nl/buitenland/

088 100 43 00

Wat is u overkomen?

Wat is u overkomen?

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak kennis met Flyct:

Maak kennis met Flyct

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Flyct is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL)