Letselschade bij kaakfractuur

Een kaakfractuur of botbreuk in uw gezicht zal uw dagelijkse werkzaamheden bemoeilijken. Het kaakbot zal weer vast moeten groeien in de juiste stand, waardoor u mogelijk voor een lange periode uw werk niet kunt uitvoeren. Ook komen er mogelijk medische kosten bij kijken, die u zonder het letsel niet zou hebben gehad.

Als het letsel door een ander is veroorzaakt, zal de tegenpartij een schadevergoeding moeten betalen voor het opgelopen letsel en het gemiste inkomen. Onze letselschade juristen helpen u om de letselschade te claimen.

Doe de letselschadetest en ontdek direct of u recht heeft op een schadevergoeding nadat u een kaakfractuur heeft opgelopen:

Letselschadetest

Letselschade bij kaakfractuur

Heeft een ander een kaakfractuur bij u veroorzaakt en wilt u een schadevergoeding claimen?

Bereken binnen 3 minuten of u recht heeft op een schadevergoeding en doe de letselschadecheck:

Letselschadetest

Wilt u juridisch advies over het claimen van letselschade? Vraag het onze letselschade jurist:

Ines
T: 088 100 4300
E: nieuweschade@flyct.nl

 

Wanneer kan ik letselschade claimen bij een kaakfractuur?

Het is mogelijk om een schadevergoeding te claimen als een ander het letsel bij u heeft veroorzaakt en aansprakelijk gesteld kan worden voor het letsel. Zeker als de tegenpartij bekent dat hij aansprakelijk is, heeft de zaak kans van slagen. Erkent de tegenpartij geen aansprakelijkheid? Dan is het alsnog mogelijk om letselschade te claimen na het oplopen van een kaakfractuur. Wel is het van belang om voldoende bewijsmateriaal te verzamelen, zodat bewezen kan worden dat de tegenpartij aansprakelijk is voor de opgelopen letselschade.

Naast aansprakelijkheid is het noodzakelijk dat het causale verband tussen de kaakfractuur en de opgelopen schade aangetoond wordt. U moet aan kunnen tonen dat het gemiste inkomen of de medische kosten een gevolg zijn van de opgelopen letselschade. Een letselschade jurist van Flyct zorgt ervoor dat de opgelopen schade voldoende beargumenteerd is, zodat u krijgt waar u recht op heeft.

Bereken binnen 3 minuten of u aanspraak kunt maken op een schadevergoeding:

Letselschadetest 

Voor welke schade kan ik bij een kaakfractuur een vergoeding claimen?

Alle opgelopen schade ten gevolge van de kaakfractuur kunt u bij de tegenpartij claimen. Ook voor immateriële schade en schade die indirect uit het letsel voortvloeit, is een schadevergoeding te claimen. Voor welke schadeposten u een vergoeding kunt claimen, hangt volledig af van uw situatie. Voorbeelden van schadeposten zijn onder andere:

  • Gemiste inkomsten
  • Medische kosten
  • Immateriële schade

Naast de hierboven genoemde schadeposten zijn er vele andere schadeposten waar u mogelijk een schadevergoeding voor kunt claimen. Een ervaren letselschade jurist van Flyct weet precies waar u recht op heeft. Schakel een jurist van Flyct in om een eerlijke schadevergoeding te claimen voor de opgelopen schade. Neem contact met onze juristen op via 088 100 4300 of mail naar nieuweschade@flyct.nl.

Hoe hoog is de schadevergoeding bij een kaakfractuur?

Aan de hand van de geleden schade ten gevolge van de kaakfractuur, wordt de hoogte bepaald. Sommige schadeposten kennen een standaardvergoeding, maar van andere schadeposten wordt de hoogte van de schadevergoeding per situatie bepaald. Bij gemiste inkomsten is uw jaarinkomen en de verwachte duur van de letselschade bijvoorbeeld bepalend voor de hoogte van de vergoeding.

Letselschade claimen bij kaakfractuur door letselschade advocaat of jurist

We raden u bij letselschade altijd aan om een jurist in te schakelen. De wederpartij zal er alles aan doen om uw bewijzen te weerleggen en de vergoeding zo laag mogelijk te houden. Een goede argumentatie van alle schadeposten is noodzakelijk om een eerlijke schadevergoeding te ontvangen. Het is lang niet altijd nodig om letselschade door een letselschade advocaat te laten claimen. Een letselschade jurist is vaak aanzienlijk goedkoper dan een advocaat. Daarnaast wordt zo’n 90% van de letselschadezaken tussen de verzekeraars van beide partijen geregeld, waardoor een advocaat niet nodig is.

logosrechts

Schadevergoeding claimen bij kaakfractuur

Wanneer u door toedoen van een ander een kaakfractuur heeft opgelopen, dan heeft u recht op een vergoeding voor de geleden letselschade. Een letselschade jurist van Flyct zorgt dat u krijgt waar u recht op heeft. Wij gaan de strijd voor u aan en gaan door waar anderen stoppen. Neem vrijblijvend contact op met onze letselschade juristen:

088 100 43 00 nieuweschade@flyct.nl

Of vul onderstaand contactformulier in:

088 100 43 00

Wat is u overkomen?

Wat is u overkomen?

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak kennis met Flyct:

Maak kennis met Flyct

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Flyct is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL)