Letselschade whiplash

Een whiplash (of zweepslag) is een veelvoorkomende vorm van letselschade. Het is een aandoening in de nek door een plotselinge klap naar achteren, naar voren of zijwaarts. De klap zorgt ervoor dat de spieren extra belast worden. Door de extra belasting raken de zenuwen beschadigd. Dit leidt tot lichamelijke klachten.De symptomen beginnen meestal enkele dagen na een aanrijding of ander verkeersongeluk. Een whiplash heeft vaak verstrekkende gevolgen voor uw dagelijkse werkzaamheden en levensgenot. Hierdoor loopt u schade op. Deze schade kunt u verhalen op de aansprakelijke partij door een letselschadeclaim.

Letselschade door whiplash

Heb ik recht op een schadevergoeding?

U heeft recht op een schadevergoeding bij whiplash wanneer iemand anders verantwoordelijk is voor de geleden schade. Wilt u op voorhand zeker weten dat uw letselschadezaak kans van slagen heeft, vul dan de letselschadetest in. In 3 minuten weet u recht heeft op een letselschade naar aanleiding van uw whiplash.

Schadevergoeding bij een whiplash

Wanneer iemand anders verantwoordelijk is voor de whiplash, kunt u kunt alle schade claimen die voortvloeit uit het ongeval. Welke schade dit precies is, hangt sterk af van uw persoonlijke situatie. Vaak zien wij de volgende schadeposten terugkomen in een whiplash letselschadeclaim:

  • Smartengeld
  • Medische kosten
  • Verlies van arbeidsvermogen
  • Verlies van zelfwerkzaamheid

Het is goed mogelijk dat u nog veel meer schade heeft opgelopen door de whiplash. Het is belangrijk om met een ervaren jurist de geleden schade te inventariseren. Zo krijgt u de schadevergoeding waar u recht op heeft.

Hoe veel letselschade kan ik verhalen bij een whiplash?

De hoogte van de schadevergoeding is niet op voorhand te bepalen er is namelijk geen standaard schadevergoeding vastgesteld bij een whiplash. De schadeclaim wordt gebaseerd op uw situatie en de geleden schade die daarbij hoort. We kunnen u wel enkele voorbeelden geven van eerdere zaken die succesvol afgerond zijn door ons Flyct.

Moet ik een whiplash verhalen via een letselschade advocaat?

Juridische hulp inschakelen om u te helpen bij uw schadeclaim is van groot belang. Het is alleen lang niet altijd nodig om een advocaat in te schakelen. Een groot deel van de letselschadezaken wordt opgelost buiten de rechtbank. Dit zorgt ervoor dat het proces sneller doorlopen kan worden en dat u dus eerder uw schadevergoeding krijgt. Flyct probeert zoveel mogelijk zaken buiten de rechtszaal af te handelen. Is een letselschade advocaat nodig dan adviseert Flyct u.

Letselschade bij whiplash claimen

Laat uw letselschade altijd claimen door een ervaren letselschade jurist. Iemand met de nodige kennis en ervaring op het gebied van letselschade haalt altijd meer uit uw schadevergoeding bij whiplash. Als het grootste en meest ervaren letselschadebureau van Nederland zorgt Flyct altijd dat u de maximale schadevergoeding krijgt.

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder: 088 – 100 4300 of nieuweschade@flyct.nl
Of vul het formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Benader mij*