Hoe werkt het?

U meldt de schade samen met het schadeformulier bij ons en wij laten u vervolgens uiterlijk de volgende werkdag weten of er een kans van slagen is en stellen de tegenpartij namens u aansprakelijk. Met u kiezen wij de juiste hersteller zodat uw schade snel en goed gerepareerd wordt.

Hoe kunnen jullie deze service kosteloos aanbieden?

De kosten voor het verhalen van uw letselschade zijn door ons te verhalen op de aansprakelijke tegenpartij. Dit betekent dat de werkzaamheden van Flyct door de tegenpartij betaald moeten worden.

Krijg ik alsnog een rekening wanneer de schade niet te verhalen is?

Nee. Als het ons niet lukt om de schade te verhalen op de tegenpartij of het waarborgfonds krijgt u geen rekening van ons. De reparatiekosten van uw voertuig zijn in dat geval voor uw eigen rekening.

Verhalen jullie ook schade op een buitenlandse partij?

Ja, maar helaas kunnen wij deze service niet kosteloos aanbieden. Neem contact met ons op voor de voorwaarden.

Gratis en vrijblijvend gesprek bij letselschade

Onze letselschade juristen hebben al veel slachtoffers bijgestaan en letselschade zaken afgerond. Wij kunnen na bespreking van alle factoren een indicatie geven van een mogelijke schadevergoeding. Heeft u hulp nodig bij een schadeclaim of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? De rechtshulp van Flyct is in de meeste gevallen kosteloos. U kunt ten alle tijde contact opnemen via het telefoonnummer 088 100 43 00 of via mail nieuweschade@flyct.nl.

Benader mij*