Hoe verloopt het verhaal van uw schade?

Het letselschade verhaalproces: hoe lang mag een schadebehandeling duren?

 

goedzo54pixels

U, uw belangenbehartiger en de verzekeraar streven naar afronding van de schadebehandeling binnen 2 jaar na het ongeval.

Het regelen van uw schade kost tijd. Dat komt onder andere doordat er nogal wat informatie verzameld moet worden. Daarnaast hangt het ervan af hoe snel uw genezing verloopt en of u blijvende beperkingen aan het ongeval overhoudt. Uw genezingsproces kost tijd, evenals het medisch onderzoek en de medische behandeling. Het zal meestal ook enige tijd duren voordat duidelijk is of u blijvend last houdt van het letsel dat u hebt opgelopen.

goedzo54pixelsVoordat de schade geregeld kan worden, moet afgewacht worden of u helemaal zult herstellen.

Duidelijke termijnen helpen de vaart erin te houden. Letselschadezaken zijn vaak complex. Een gestructureerde, samen afgestemde en geplande aanpak blijkt goed te werken. Dat zorgt er ook voor dat u als slachtoffer de schadebehandeling goed kan volgen.

Wij kruipen in de rol van belangenbehartiger en gaan vanuit ervaring het letselschadetraject met de aansprakelijk te stellen verzekeraar aan. Uw belang is ons belang en ons streven is een rechtvaardige schadevergoeding en om bovendien een zo ongestoord mogelijk herstel van uw letsel mogelijk te maken.

goedzo54pixels

De belangrijkste eerste stap is de aansprakelijkheidstelling.

Partijen zorgen dat snel duidelijkheid komt over de aansprakelijkheid. De verzekeraar beschouwt de schademelding ook als aansprakelijkheidsstelling. Op deze volgende pagina leest u over het aansprakelijk stellen.

088 100 43 00

Wat is u overkomen?

Wat is u overkomen?

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak kennis met Flyct:

Maak kennis met Flyct

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Flyct is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL)