Nieuws

Expert aan het woord

martin-sterkenburgMijn naam is Martin Sterkenburg en ik werk sinds vier jaar bij Flyct (eerst KvD). Hiervoor heb ik ruim tien jaar in diverse functies bij de politie gewerkt. Het grootste deel op straat als diender. Ik hou van een uitdaging en van afwisseling. Na het behalen van mijn meesterstitel vond ik het dan ook tijd voor wat anders. Ik ben bij Flyct begonnen als binnendienstmedewerker, van daaruit ben ik doorgestroomd naar de buitendienst en dat bevalt goed. Het werk is afwisselend en ik krijg de kans om letselschadeslachtoffers te helpen met alle problemen die kunnen ontstaan na een ongeval.

Dit varieert van het bieden van een luisterend oor tot het adviseren over de wijze van het voortzetten of afwikkelen van een letselzaak. Ik kom bij mensen thuis en krijg veel te weten over hun privéleven. Ik vind het belangrijk om hier voorzichtig mee om te gaan en iedereen in zijn waarde te laten. Dit houdt in dat elk slachtoffer maatwerk aangeboden krijgt. Van oudsher is de gedachte dat geld het slachtoffer in dezelfde positie moet brengen als voor het ongeval. Voor een groot deel is dit ook wel zo, maar door goed te kijken naar het slachtoffer en de ontstane situatie kan een andere aanpak soms beter zijn. Ik denk dan onder andere aan het regelen van adequate hulp en niet een zak met geld geven en het slachtoffer het verder zelf laten regelen. Vaak is de situatie na een ongeval niet alleen fysiek belastend maar speelt ook de geestelijke belasting een grote rol. Door hier goed op in te spelen komt een slachtoffer eerder tot rust en genezing. Ik zie dit als mijn voornaamste rol.

Geen dag is hetzelfde bij Flyct en dat houdt het leuk. Ik heb de nodige cursussen gevolgd en hoop mezelf op niet al te lange termijn registerexpert te kunnen noemen. Niet dat ik dan alles weet, dat is nooit zo omdat je in dit vak elke dag leert. Mensen, wetten, verzekeraars en de manier waarop wij slachtoffers helpen blijft veranderen. Dat houdt het interessant!

 

 

 

088 100 43 00

Wat is u overkomen?

Wat is u overkomen?

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak kennis met Flyct:

Maak kennis met Flyct

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Flyct is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL)