LetselLab 2e webinar

tweede webinar letsellab

Na het grote succes van het eerste webinar van LetselLab, staat het tweede webinar al weer op de planning. Donderdag 24 november om 16.00 uur praten we met 4 experts over ‘Herstelgerichte dienstverlening: doorbraak of drama?’ Ook meeluisteren en meepraten? Je kunt gratis deelnemen, nadat je je hebt aangemeld: www.letsellab.nl/programma

Het programma voor 24 november
Op donderdag 24 november is het onderwerp: ‘Herstelgerichte dienstverlening: doorbraak of drama?’ We starten op 16.00 met de volgende vier experts:

Amber Denekamp (Terzet)
Jeroen Goeseije (Sedgwick)
Jasper Keizer (SAP Letselschadeadvocaten)
John Peerbolte (GRM expertises)

Het gesprek staat onder leiding van Tom van ’t Hek. Maar je kunt ook zelf actief deelnemen aan het gesprek. Tijdens het webinar kun je vragen stellen aan de experts en je menig geven via een aantal polls.
Wil jij er net als honderden andere professionals uit de branche bijzijn? Schrijf je dan nu in: www.letsellab.nl/aanmelden

Wat is LetselLab?
LetselLab is is een open online discussieprogramma voor en door de letselschadebranche. Het is een initiatief van uitgeverij Kerckebosch en Flyct Letselschade. Elke maand nodigt LetselLab experts uit om te praten en te discussiëren over een stelling. Deze stelling is gebaseerd op een actueel onderwerp of een thema waarover veel discussie is. Iedereen kan online meeluisteren en meepraten over het onderwerp. Deelnemers gaan met nieuwe kennis en inzichten achter hun laptop vandaan.

Het eerste webinar terugkijken
Het eerste webinar van LetselLab was op 27 oktober van 16.00 tot 17.00u. Het onderwerp was ‘Fiscale schade: fictie of fair?’ De volgende experts gingen met elkaar in gesprek: Hans Tiemersma (Sedgwick), Erik-Jan Bakker (De Bureaus), Mark van Dijk (Flyct Letselschade) en Christiaan Hassink (Raasveld Expertise). Onder leiding van Tom van ’t Hek bespraken ze de wijziging in de rekenmethode door de nieuwe wetgeving en de vraag hoe de branche met deze wijziging moet omgaan.
Het webinar terugkijken? Dat kan via de website van LetselLab: www.letsellab.nl/terugkijken