Oorzaken crush letsel

Crush letsel kun je op verschillende manieren oplopen. Bij Flyct zien we vaak dat cliënten letsel oplopen bij een bedrijfsongeluk of een verkeersongeluk. De oorzaken van dit type letsel zijn dus vooral het verkeer en ongelukken op de werkvloer.

Bij cursh letsel kun je denken aan beknelling doordat iemand met een heftruck over je voet rijdt, of dat je niet uit je auto kunt komen na een auto-ongeluk.

Weten hoeveel schadevergoeding u kunt krijgen na uw ongeluk?

Doe de test
crush letsel

Wanneer kan ik een schadevergoeding bij een crush letsel claimen?

De volgende voorwaarde is het belangrijkst bij het claimen van crush letsel: je bent niet zelf de veroorzaker van het ongeluk. Iemand anders moet de schuld hebben van het ongeluk en dit ook erkennen. In dat geval kan Flyct proberen de schade te claimen.

Flyct gaat gratis aan de slag. De kosten die wij maken om de schade te verhalen, betaalt de tegenpartij. De hoogte van de schadevergoeding hangt af van de kosten die je maakt die verbonden zijn aan het letsel. We kijken hierbij naar lichamelijk en psychisch letsel.

Wil je weten of je een schadevergoeding kunt krijgen? Doe onze letselschadetest

Welke schade kan ik claimen bij crush letsel?

Wanneer wij de schade claimen, kijken we naar materiële en immateriële schade. Dit zijn de twee schades die je kunt claimen bij.

Kun je makkelijk een bedrag aan een bepaalde schade hangen? Dan noemen we die schade materiële schade. Voorbeelden hiervan zijn de inkomsten uit werk, kosten voor het ziekenhuis en een fysiotherapeut of aanpassingen die je in huis laat doen.

Is het lastig om een bedrag aan een schade te hangen? Dan is het waarschijnlijk immateriële schade. Dit is namelijk schade die lastig in geld is uit te drukken. Bijvoorbeeld vermoeidheid na het ongeluk, gebrek aan concentratie, verdriet om een amputatie.

Crush letsel claimen door een letselschade jurist?

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder: 088 – 100 4300 of nieuweschade@flyct.nl
Of vul het formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Benader mij*