Samenwerking IZZ en Flyct

We hebben leuk nieuws! Wij gaan samenwerken met Stichting IZZ.

Stichting IZZ is opgericht en wordt aangestuurd door werkgevers en werknemers in de zorg. Ze maken zich sterk voor een gezonde zorgsector en een gezonder Nederland. Als belangenbehartiger van mensen in de zorg wil IZZ de gezondheid en inzetbaarheid van mensen in de zorg verbeteren. Dat doet IZZ met de eigen IZZ Zorgverzekering en het Gezond werken in het zorg programma.

Werknemers en werkgevers in de zorg kunnen ook terechtkomen in een ongeluk en letsel oplopen. Wanneer de werknemer of werkgever in de zorg niet de veroorzaker van het ongeluk is, en hierdoor schade opgelopen heeft, heeft hij of zij recht op een schadevergoeding. De aansprakelijke partij moet de schadevergoeding betalen. Wij kunnen dan de leden van IZZ de juiste ondersteuning bieden. Wij hebben een team letselschadejuristen die alle kennis in huis heeft om het slachtoffer goed te helpen met de letselschadezaak.

Naast dat we een positieve ervaring bieden na een ongeluk, willen we ook graag kennis en ervaring delen. Door elke maand een artikel te delen via de kanalen van IZZ hopen we een groot deel van personen in de zorg te bereiken. Mocht de persoon in kwestie iets overkomen, dan weet hij of zij ons te vinden en kunnen wij het slachtoffer goed ondersteunen.

Op naar een mooie samenwerking!